Haberler

Iğdır Belediye Eş Başkanları Gazetecileri Unutmadı

Iğdır Belediye eş başkanları Av. Murat Yikit ile Av. Şaziye Önder “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü“ kapsamında kentte çalışan ulusal ve yerel gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Iğdır Belediye eş başkanları Av. Murat Yikit ile Av. Şaziye Önder "10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü" kapsamında kentte çalışan ulusal ve yerel gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Özel bir pastahanede verilen kahvaltıda Türkiye'de yaşanan son gelişmeler ve belediye hizmetlerini değerlendiren Eşbakan Yikit, bugün burada bulunmanın temel amacı '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle basın emekçilerinin günü kutlamak olduğunu belirtti. Yikit, "Bu buluşmayı gününüz olan 10 Ocak'ta kutlamak isterdik. Yalnız ikimizde yoğun programlarından dolayı ancak bugün bir araya gelebildik. Hepinizin çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor, davetimize iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Iğdır Belediyesinin yeni bir hizmet binasına ihtiyaç olduğu dikkat çeken Yikit, belediye hizmet binası için en uygun yerin eski SSK yanı olduğunu belirtti. Yikit, " Projelerimiz içinde kent meydanı oluşturmak var. Bu meydan için içerisinde şuan ki belediye binamızın da bulunduğu alanda bulunan yerleri yıkıp içinde kapalı otoparkında bulunacağı daha modern bir meydan oluşturacağız. Belediye binamız yıkılacağından yeni bir belediye hizmet binasına ihtiyacımız var. Bunun için de en uygun yer Sağlık Bakanlığına tahsisli yer olan eski SSK binasının yanında olan arazi en uygun yerdir" dedi.

Eş başkanlardan Av. Şaziye Önder ise şimdiye kadar yapılan hizmetlerin ve bunda sonra projeler çerçevesinde yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi vererek, " 2015 yılı ile birlikte hizmet konusunda birçok ciddi adım atacağız. IPA projesi ile kanalizasyon ve alt yapı sorununu büyük bir kısmını bitireceğiz. Aralık ayının sonlarına doğru ilimizin bir kısmını doğalgaza kavuşturacağız. Yeşil Kuşak projesi kapsamında T 14 kanalı dediğimiz alanı tamamen kültürel ve sosyal yaşam alanı haline çevireceğiz. Bunlar hakkında da halkımızı ve basınımızı en kısa zamanda bir toplantı veya konferans salonunda vereceğimiz sinevizyon programı ile bilgilendirmeyi düşünüyoruz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Murat Yikit Türkiye Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title