Haberler

İGDAŞ'tan Kağıthane'deki Patlamayla İlgili Açıklama

İGDAŞ, Kağıthane’de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması ile ilgili yaptığı açıklamada, mutfaktaki ocağın doğalgaz bağlantısının sağlayan fleks borusunun kesildiğini tespit ettiklerini belirtti.

İGDAŞ, Kağıthane'de bir binada meydana gelen doğalgaz patlaması ile ilgili yaptığı açıklamada, mutfaktaki ocağın doğalgaz bağlantısının sağlayan fleks borusunun kesildiğini tespit ettiklerini belirtti. İGDAŞ yetkilileri, "Fleks borudan sızan doğalgazın yayılarak patlamaya neden olduğu düşünülmektedir" dedi.

Kağıthane Gültepe Mahallesi'nde bulunan bir binanın 3'üncü katında saat 06.00 sıralarında meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 1 kişi yaralanmıştı. Yaşanan doğalgaz patlaması üzerine olay yerine gelen İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) ekipleri, binanın doğalgaz akışını keserek gerekli önlemleri aldı. İGDAŞ ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, mutfaktaki ocağın doğalgaz bağlantısını sağlayan fleks borunun kesilmiş olduğu tespit edildi. Kesik fleks boruya ise polis ekipleri tarafından incelenmek üzere el konuldu. Bunun üzerine İGDAŞ, kesilmiş olan fleks borudan sızan doğalgazın ortama yayılarak patlamaya sebebiyet verebileceğini söyledi.

Patlamayla ilgili soruşturma sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gaz Dağıtım Kağıthane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title