Haberler

IFTE 2014 İçin Geri Sayım Başladı

Güncelleme:

Havacılık meraklılarının ve havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenlerin merakla beklediği ikinci IFTE Fuarı için geri sayım başladı

Mavi Fuarcılık tarafından geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk defa düzenlenen IFTE Türkiye'deki havacılık sektörünün gelişimine ve sektörde yer alacak kalifiye personelin yetişmesine fayda sağlamayı hedefliyor. IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center'da düzenlenecek. Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda düzenlenecek fuarın altın sponsoru Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve AFA Uçuş Akademisi, gümüş sponsor ALSIM ve ER-AH Uçuş Okulu, bronz sponsoru ise AnadoluJet ve Girne Amerikan Üniversitesi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi desteğini alan IFTE 2014'te fuara katılan firmalara başvurmaları halinde KOSGEB de destek verdi. Geçtiğimiz yıldan farklı olarak bu yıl HAVAK ve JAA fuarda Stratejik Partner olarak bulunacak. Fuara Avrupa, Amerika ve Orta Doğu olmak üzere 40'ı yabancı 100'ün üzerinde firma katılıyor.

İŞTE FUARA KATILACAK FİRMALAR

Uçuş okulları, üniversite ve liselerin ilgili bölümleri, havacılık akademileri, yabancı dil eğitimi veren kurumlar, TİP eğitim organizasyonları ile yedek parça tedarikçileri, simülatör üreticileri, bakım onarım şirketleri gibi eğitim organizasyonlarına hizmet sağlayıcıları, SHGM'den yetkili özel hastanenler, piston motor uçak üreticileri, broker şirketleri ve havacılık basın kuruluşlarının yanı sıra havacılık kulüp ve meslek kuruluşları da yer alacak.

Türkiye'de Uçuş Eğitimi, Uçuş Korkusu, Uçuş Eğitiminde Smülatör Kullanmanın Faydaları gibi konularda alanında uzman kişilerin ziyaretçileri bilgilendireceği konferansların sürpriz isimleri Türkiye'nin iki gurur kaynağı: Türk Yıldızları ve SoloTürk ekibi. Ziyaretçilerle keyifli bir söyleşi yapmayı planlayan ekip, söyleşi sonrasında soruları cevaplayacak ve sevenleriyle fotoğraflar çektirecek. Konferanslar fuar boyunca devam edecek.

ZİYARET SAATLERİ

IFTE 2014, 17-18 Ekim tarihlerinde WOW Convention Center'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Açılış konuşmalarını THK Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ünsal BAN, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel KOTİL, DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan BİRDAL, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal EKŞİ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN'ın yapılmasıyla başlayacak fuar, stantların ziyaretiyle devam edecek. Fuar sırasında düzenlenecek hediye çekişleriyle şanslı ziyaretçiler uçak maketi, simülatör uçuşu ya da gerçek uçuş kazanma şansını yakalayacaklar. Fuara katılmak isteyen ziyaretçiler www.ifteistanbul.com adresinden ücretsiz online davetiye alabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Amerika Birleşik Devletleri Türk Hava Yolları Türkiye Eğitim Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title