Haberler

İftarını Vatandaşlarla Açan Başkan Gülcüoğlu Servisi de Kendisi Yaptı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu iftarını, Yenice Çay Bahçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu iftarını, Yenice Çay Bahçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

Vatandaşlara yemek servisi yapan Başkan Gülcüoğlu, Ramazan ayında mümkün olduğunca mütevazı sofralarda olacaklarını belirterek bayrama da hep birlikte erişme temennisinde bulundu. Bünyan Belediyesi Yenice Çay Bahçesinde vatandaşlarla yapılan iftara Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun yanı sıra AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe belediye Meclis Üyeleri, ve partililer de katıldı.

8 FARKLI NOKTADA TOPLU İFTAR VE RAMAZAN ETKİNLİĞİ OLACAK

Başkan Şinasi Gülcüoğlu Ramazanın ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek; Ramazan manen ve madden şifa bulduğumuz bir ay. Bizde Bünyan Belediyesi olarak bu yıl, Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşama adına ilçemizin 8 farklı mahallesinde toplu iftar yemekleri ve ramazan etkinlikleri tertipledik. Haziranın 13'ü itibariyle başlayacak etkinliklerimizde 500 kişilik iftar yemekleri ve sonrasında tasavvuf müziği dinletisi, çocuklarımız için illüzyon gösterileri, Hacivat Karagöz oyunları, aşuk ile maşuk gibi farklı etkinliklerimiz olacak.Buradan tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum." dedi.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Ramazan ayının tüm Bünyanlılara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Şinasi Gülcüoğlu AK Parti Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title