Haberler

İftara Geç Kalanlara Siirtli Gençler Yetişti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Aktay'ın Siirtli vatadaşlara Hadis-i Şerif yazılı mektup, su, hurma ve simit ikram etmesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın açıklamaları İftara geç kalanlara Siirtli gençler yetişti İftarını yolda açmak zorunda kalan vatandaşlara ve muhtaç durumdaki insanlara ikramda bulunan gençlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay da destek verdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt'te bir grup gençle birlikte iftarını yolda açmak zorunda kalan vatandaşlara ve muhtaç durumdaki insanlara ikramda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Aktay'ın Siirtli vatadaşlara Hadis-i Şerif yazılı mektup, su, hurma ve simit ikram etmesi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın açıklamaları İftara geç kalanlara Siirtli gençler yetişti

İftarını yolda açmak zorunda kalan vatandaşlara ve muhtaç durumdaki insanlara ikramda bulunan gençlere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay da destek verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt'te bir grup gençle birlikte iftarını yolda açmak zorunda kalan vatandaşlara ve muhtaç durumdaki insanlara ikramda bulundu.

Gençler, iftara yetişemeyen ve vatandaşlara ve muhtaç durumdakilere Hadis-i Şerif yazılı mektup, su, hurma ve simit ikram etti.

Etkinliğe destek veren Aktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Siirtli gençlerin unutulamaya yüz tutmuş bu Osmanlı geleneğini sürdürmelerinin çok güzel bir davranış olduğunu söyledi.

Vatandaşlara su, simit ve hurma ikram ettiklerini belirten Aktay, şöyle konuştu:

"Siirtli genç kardeşlerimiz ile beraberiz. Çok güzel bir etkinlik yapmışlar. 'İftara 5 Kala' adı altında iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza su, simit, hurma ve bir de içinde bir Hadisi Şerif veriliyor. Hızlı bir iftar vermiş gibi oluyor. Neticede güzel bir mesajı oluyor, başka insanların ne düşündüklerini ifade etmek adına da güzel bir etkinlik. Çok güzel karşılandığını gördük, tebrik ediyorum bu kardeşlerimizi. Ben de bugün bu etkinliğe katıldım. Simit dağıtmanın, iftara yetişmeye çalışan insanlara bu ikramı dağıtmanın tadı ayrı oluyor."

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Aktay AK Parti Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title