Haberler

İftar İçin Gittiğiniz Lokantalarda Çantayı Sandalyenize Asmayın!

Güncelleme:

İstanbul'da polis, kendilerini Arap turist gibi göstererek iftar saati gittikleri lokantalarda hırsızlık yapan 2 kadını yakaladı. Yetkililer, vatandaşı çanta konusunda da uyardı.

İstanbul'da, kendilerini Arap turist gibi göstererek iftar saati gittikleri alışveriş merkezindeki lokantalarda hırsızlık yapan 2 kadın polis tarafından yakalandı. Kadın hırsızların kurbanlarından Libyalı turistilerin çantasının çalınma anı ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yetkililer, vatandaşları uyararak, çantalarını oturduklarını sandalyeye asmamalarını istedi.

LİBYALI TURİST VE EŞİNİN ÇANTASI ÇALINDI

Libya'dan Türkiye'ye ailesi ile birlikte turist olarak gelen Abdulselam Cuma Bin Tahir'in (43), 30 Haziran'da Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinin kafeteryasında eşine ve kendisine ait iki çantası çalındı. Tahir, polise verdiği ifadede, çantaların içinde 10 bin Lira, 2 bin Euro, eşine ait bir miktar ziynet eşyası ve pasaportlar bulunduğunu bildirdi.

KAMERAYA YAKALANDILAR

Libyalı turistin başvurusu üzerine başlatılan soruşturmada, suçun işlendiği kafeteryaya ait güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Görüntü kayıtlarında, Libyalı turist ailenin oturduğu masanın arkasındaki masada yer alan biri çocuk 4 kişi dikkat çekti. 4 kişiden birinin, el çabukluğu ile oturduğu sandalyede arkasına dönerek Libyalı turist aileye ait sandalyeye asılan iki adet çantayı 10-15 saniye arayla kendi masalarına doğru çekmeleri kamera kayıtlarına saniye saniye yansıdı. Alışveriş merkezinin dış kamera kayıtlarında ise 4 şüphelinin Libyalı turistlerden aldıkları çantalarla uzaklaşmaları yer aldı.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, kendilerini Arap kökenli turist olarak tanıtan şüphelilerin iftar saatlerinde gittikleri alışveriş merkezindeki lokantalarda hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerden 19 yaşındaki N.T. ile 28 yaşındaki A.G. isimli kadın gözaltına alındı.

SERBEST KALDILAR

2 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, olay sırasında masada bulunan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Libya Eyüp Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (11)

Doğru yoldaMobil-IOS:

ne güzel dimi bide serbest kalmışlar vay be adalete bak suçluyu yakala serbest bırak sonra tekrar suça teşvik.

9
0
yanıtYanıtla
Hasan T.Mobil-IOS:

Sağol akp adaletin içini çok güzel boşalttın. Çalana serbest yakında çaldırano tıkarlar içeri

7
2
yanıtYanıtla
REDONDO:

WUR ELLİ SOPA YAPIYORMU BİR DAHA BAKALIM

6
2
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMIŞ NEDENSE HİÇ ŞAŞIRMADIM ADALET İYİCE KÖTÜYE GİDİYOR BİR ÖNLEM ALAN YOK ALLAHTAN KORKANDA YOK. . . .

6
0
yanıtYanıtla
orta anadolu:

Lokantaya gitmeyin. Evde tarhana için.

5
0
yanıtYanıtla
BABANIZMobil-IOS:

11 AY ABDEST ALMAZLAR 12 AYDA HAHAHAHA

4
0
yanıtYanıtla
CanimMobil-IOS:

Allah su güvenlik güclerimizi kazadan beladan koruya

2
0
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Polis yakala mahkeme saliver Kadi gelsin , katillerin organlari satilsin sucuna gore ikaz anlamayanin bobregini saticaksin hapsane mahkeme savci avkuat hepsi bosa giden masraf !

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Berk:

bide diğerlerinin yakalanması için çalışma başlattı dior :D ula yakaladığını tut bi hele serbest yine serbest. .

1
0
yanıtYanıtla
tatar:

hırsızlık yeni bişey değilki

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title