Haberler

İETT Şoförü, Yolcuların Önünde Namaz Molası Verdi

Güncelleme:

Alibeyköy-Şişli hattında çalışan bir İETT otobüsüyle yolculuk eden yurttaşlar, şoförün namaz molasına tanıklık etti

Normal başlayan yolculuk otobüsün Şişli Camii'ne yaklaşmasıyla ilginç bir hal aldı. İkindi namazı için ezanın okunmasının ardından otobüsü sağa çekerek durduran sürücü şoför mahallinden bir seccadeyle çıkarak otobüsün ortasında ki boş alana ilerledi.

YOLCULARIN GÖZÜ ÖNÜNDE NAMAZA DURDU

Herhangi bir açıklama yapma gereği duymayan şoför, yolcuların şaşkın bakışları arasında kafasına takkesini takıp yere serdiği seccadenin üzerinde namaza durdu.

BAZILARI OTOBÜSTEN İNDİ

Kendi aralarında konuşarak ne olup bittiğini anlamaya çalışan yolculardan bazıları kapalı kapıları açıp otobüsten inerken, istifini bozmadan namazını bitiren sürücü yine herhangi bir açıklama yapmadan yerine geçirerek yoluna kaldığı yerden devam etti.

Şoförün namaz molası otobüste yolculuk eden bir yurttaş tarafından görüntülendi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (270)

kemalist kafa:

ne var bunda ibadet asıl degilmi

64
37
yanıtYanıtla
uyakk türkiyem:

helalllllllllllllllllllll olsunnn

43
39
yanıtYanıtla
mumin:

cennetteki kendi hurilerine hazırlık için, 50 kişilik otobüsteki insanların tüm işini hiçe sayan bu adamın namazı bencillikten başka birşey değildir.

35
33
yanıtYanıtla
DenizMobil-IOS:

Calismak en buyuk ibadetlerden sayilirmis. Once calisin. Namaz icin de kazasini kilarsin o kadar kisiyi bekletmeye hakki yok kimsenin.

23
36
yanıtYanıtla
Abdullah:

“Ey insanlar! Rabbinizin emir ve yasaklarına karşı gelmekten sakının. Ve öyle bir günden korkun ki, ne babanın evlâdına, ne evlâdın babasına hiçbir faydası olmaz. Allah’ın vaadi şüphesiz haktır; sakın dünya hayatı sizi aldatmasın. O çok aldatıcı şeytan da, Allah’ın azabını unutturup sadece affına güvendirerek sizi isyana sürüklemesin. ” (Lokman, 3133)

55
3
yanıtYanıtla
yuhh:

bu ne şimdi??

29
23
yanıtYanıtla
geri zekalı:

şerefsiz kazaya bıraksa olmazmI??

45
6
yanıtYanıtla
HAKA KUL:

bi papaz olsaydı ooooooooooo saygıya bak temenaya bak ya arkadaşlar adam müslüman müslümanlığın inanc şartı iman ve yaşam bunlardan biride namazdır suçmu işlemiş eyer vakit dar ise namazı kaçacak ise helal olsun demeki adam inancına bağlı saygı duymak gerek ve selam ALLAH kabul etsin amcam

37
11
yanıtYanıtla
antimal:

tam bir malmış millet seni beklemek zorunda mı lan

11
29
yanıtYanıtla
YORUMCUmobilWeb@haberler.com:

Ben ALİBEYKOYLUYUM bu araç kalkış saatine daha cok vardı şöför amca zamanını cok ıyi kullanmış. HABERİ YAPAN SADECE FOSİL KAFALARİN YORUMLARİNDAN NEMALANAN ACİZ BİR SİTEDİR... FOSİL OLNSYAN KAFA BUNU COZER ZATEN...

35
5
yanıtYanıtla
Tüm 270 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title