Haberler

İett Seferlerine "Marmaray" Ayarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Marmaray'ı kullanacak yolcular için yeni otobüs hatları oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Marmaray'ı kullanacak yolcular için yeni otobüs hatları oluşturdu. Yeni uygulamaya göre Kazlıçeşme durağına gelecek yolcular, İETT otobüsleriyle tramvay ve metrobüs duraklarına taşınacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Ayrılık Çeşmesi-Zeytinburnu Kazlıçeşme hattında hizmet verecek Marmaray için yeni otobüs hatları oluşturdu. Yeni uygulamayla Kazlıçeşme Durağı'nda inecek yolcular, İETT otobüsleriyle Zeytinburnu-Bağcılar Tramvay ve Metrobüs duraklarına, Cevizlibağ Metro ve Metrobüs duraklarına, Topkapı-Sultançiftliği Tramvay durağına ulaşabilecek. Yeni açılan Kazlıçeşme-Yenibosna otobüs hattını kullanacak olan yolcular ise Bakırköy Sahil Yolu, Ataköy, Şirinevler ve Yenibosna transfer merkezine ulaşabilecek. Halkalı yönünden gelen yolcular için Halkalı-Kazlıçeşme-Yenikapı-Sirkeci hattı hizmet verecek.

Marmaray'dan Yenikapı İstasyonu'nda inen yolcular için Aksaray-Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı Metrosuna aktarma imkanı sağlayacak Yenikapı- Aksaray ring seferleri oluşturulacak. Ayrıca Yenikapı'dan geçen mevcut 19 hat, 140 araçla Taksim, Beyazıt, Eyüp gibi merkezlere ulaşım imkanı sağlanacak. Marmaray'dan Sirkeci'de inecek yolcular ise Eminönü'ndeki mevcut 58 hat 406 araçla Taksim, Karaköy ve Beşiktaş'a ulaşabilecek.

Anadolu Yakası'ndaki yolcular ise Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'ndan Kadıköy-Kartal Metro hattına geçebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaray Aksaray Kadıköy İett Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title