Haberler

İETT Otobüsü Ormanlık Alana Daldı

Güncelleme:

Sarıyer'de Büyükdere Bahçeköy yolu üzerinde saat 21.30 sıralarında İETT otobüsü kaza yaptı. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre; 34 BH 9696 plakalı İETT otobüsüyle Hacıosman istikametine ilerleyen Cengiz Tiftik henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, daha önce kaza yaptığı için yol kenarında bırakılan 34 GZ 4836 plakalı otomobile çarptı. Otomobil, yolun sağındaki ağaçlık alana fırlarken otobüs, karşı yöne geçerek ormanlık alana daldı. Ağaçlara çarparak durabilen otobüsün sürücünü Cengiz Tiftik araçta sıkıştı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ARANDI

Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri bir süre de otobüsün çarptığı otomobilin sürücüsünü aradı. Otomobilin içinde kimsenin olmadığı anlaşılınca aramalara son verildi.

İÇİNDE YOLCU YOKTU

Görgü tanıkları, otomobilin yol kenarında park halinde olduğunu otobüsün ona çarparak kaza yaptığını aktardı. Vatandaşla, otobüste sürücü dışında kimsenin bulunmadığını belirtti. Kaza yapan otobüste büyük çapta hasar meydana geldi. Otomobil ise hurdaya dönerek kullanılamaz hale geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Getiğimiz aylarda da Kabataş ve Beşiktaş'ta İETT kazaları meydana gelmiş, otobüslerin fren sistemlerinin arızalı olduğu tartışma konusu yapılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Büyükdere Hacıosman Bahçeköy Sarıyer Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

m kabaMobil-ANDROID:

iyi bir bakin İETT otobüsü mü

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title