Haberler

İETT'DE Kaliteyi Yükseltene Ödül

Güncelleme:

İETT, 2016'da kazandığı iki uluslararası ödülü çalışanlarıyla paylaştı.

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, "İstanbul'da toplu ulaşım, henüz istediğimiz noktada değil. Hedefimiz; tüm sistemler ve araçlar arasında entegrasyonu sağlayarak güvenli, konforlu, hızlı toplu ulaşım. Hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak için çalışıyoruz. Yolumuz uzun ama ödüller, doğru yolda ilerlediğimizin ispatı. Bu yolda, azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul'a 146 yıldır verdiği hizmetle, kent içi toplu ulaşımda Türkiye'nin en köklü ve büyük markası İETT, geçen yıl kazandığı iki uluslararası ödülü; Avrupa Kalite Yönetim Vakfı'nın (EFQM) 'Müşteriye Değer Katma' kategorisinde Mükemmellik Başarı Ödülü'nü ve Stevie International Business Awards İnsan Kaynakları Bronz Ödülü'nü çalışanlarıyla paylaştı. İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 700 İETT çalışanının katıldığı törende, PGS ve Kazasızlık ödülleri de dağıtıldı. PGS'de en yüksek puanı alan Dursun Kaya, 'Yılın Kaptan Şoförü' oldu.

Performans değerlendirme 2012'de başladı

İETT'de PGS kapsamında, 2012 yılından bu yana şoförler, yöneticileri tarafından yılda iki kez değerlendiriliyor. Çalışanları iş hedefleri hakkında bilgilendirme, yetkinlik standartlarını görme ve performanslarını geliştirme amaçlarıyla sürdürülen PGS'de değerlendirmeler, özel bir yazılım üzerinden gerçekleştiriliyor. 2015 yılında memur personelin de dahil edildiği PGS'de, ilk yüzde 3'lük dilime giren şoförler, işçiler ve memurlar ödül almaya hak kazanıyor. 3 yıl hiç kaza yapmayan şoförlere de, Kazasızlık ödülü veriliyor.

Arif Emecen: "Kalite yolunda ilerliyoruz"

Törende konuşma yapan İETT Genel Müdürü Arif Emecen, "İstanbul'da toplu ulaşım, henüz istediğimiz noktada değil. Yaşanan sıkıntılar var ama hedefimiz; tüm sistemler ve araçlar arasında entegrasyonu, verimli ve etkili bir şekilde sağlayarak güvenli, konforlu, hızlı toplu ulaşım hizmeti sunmak. Hizmet kalitemizi sürekli artırmak. Toplu ulaşım kullanımını yaygınlaştırarak ve artırarak İstanbul'un trafik sorununu hafifletebileceğimizi biliyoruz. Biz İETT olarak, bunu başaracağımıza inanıyoruz. Tüm çalışanlarımızla hizmet kalitemizi daha yukarı taşımak, toplu ulaşımda konforu yükseltmek için çalışıyoruz. Önümüzde uzun bir yol var ama aldığımız uluslararası ödüller, doğru yolda ilerlediğimizin ispatı. Bu yolda, azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
PGS ödülleriyle ilgili olarak tüm İETT çalışanlarının iddialı olmasını beklediğini belirten Arif Emecen, çalışanlara şöyle seslendi; "İETT'nin hizmet kalitesinin yükselmesinde, PGS'de en yüksek puanları alan arkadaşlarımızın payı büyük. Amacımız, tüm İETT çalışanlarının PGS'de iddialı olması. Ödüllerin temelinde bu anlayış var. Bu rekabet İETT'ye katkı sağlar ve böylece hizmet kalitemizi elbirliğiyle daha yukarı taşırız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title