Haberler

"İDSO Denizbank Konserleri" Başlıyor

Güncelleme:

Bu sezon konserler, Aya İrini Müzesi, Fulya Kültür Merkezi, İkitelli Kültür Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda icra edilecek.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) konserlerinin kurumsal sponsorluğunu üstlenen DenizBank'ın katkılarıyla düzenlenen "İDSO DenizBank Konserleri", yarın akşam başlayacak.

İDSO ve DenizBank'ın ortak yazılı açıklamasına göre, Gürer Aykal yönetimindeki İDSO, Aya İrini'de yapılacak konserde, Soprano Evren Işık, Alto Nesrin Gönüldağ, Tenor Ünüşan Kuloğlu, Bas Erdem Baydar'a eşlik edecek; Gökçen Koray yönetimindeki İstanbul Senfoni Korosu ile Beethoven'in 9. Senfonisi'ni seslendirecek.

"İDSO DenizBank Konserleri" adı altında bu sezon 6 farklı mekanda, 34 performans ortaya konacak. Eserler, Aya-İrini Müzesi, Caddebostan Kültür Merkezi, Zorlu Center, Fulya Kültür Merkezi, İkitelli Kültür Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda icra edilecek.

-2013-2014 Konser sezonundan seçmeler

İDSO DenizBank Konserleri açılışının ardından 11 Ekim'de Aya İrini'de "Polonyo Haftası"nda, piyanist Gülsin Onay ve kemancı Agata Szymczewska solist olarak yer alacak.

Fulya Kültür Merkezi'nde 22 Kasım'da yapılacak konserde, İDSO Devlet Orkestrası unvanını almanın 41'inci yıldönümü kutlanacak. Konserde Şef Theodore Kuchar yönetimindeki orkestra, solist Ersin Pamukçu'ya eşlik edecek. 27 Aralık'taki Yeni Yıl Konseri'nde şef Dorian Wilson yönetimindeki orkestra, solistler Osıpov Balalayka Topluluğu'na eşlik ederken aynı zamanda, popüler şarkılar ve aryalardan oluşan zengin program, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda izleyiciyle bir araya gelecek.

3 Ocak 2014'te yeni yılın ilk konserinde Zorlu Center'da Şef Stefano Mazzoleni yönetimindeki İDSO, solist İdil Biret'e eşlik edecek. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Fulya Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ve Anton Martynov'un hem şef hem de solist olacağı konserde, S. Prokofıev'in Romeo ve Juliet Orkestra Süiti İDSO'nun programında yer alacak.

"Çocuk Bayramı Konseri", 25 Nisan'da Fulya Kültür Merkezi'nde yapılacak. Konserde şef Antonio Pirolli yönetimindeki orkestra S. Prokofıev'in Peter ve Kurt adlı eserini icra edecek; anlatıcı, tiyatrocu Yıldız Kenter olacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title