Haberler

Bakan'dan Bozcaada Müjdesi

Güncelleme:

Bozcaada'nın imara açılması konusunda değerlendirme yapan İdris Güllüce, "Belediye Başkanı madem ki orada hiç inşaat yapılmasın istiyor, itiraz etmeyiz" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bozcaada için hazırlanan çevre düzeni planına ilişkin, "Orada illa inşaat yapılmasını isteyen bir taraf değiliz. Belediye Başkanı madem ki orada hiç inşaat yapılmasın istiyor, itiraz etmeyiz" dedi.

"İTİRAZ ETMEYİZ"

"(Belediye başkanı Hakan Can Yılmaz'ın sözleri için) Tam Temel fıkrasına dönmüş. Biz de 'Plan gerekiyor' diyoruz, zaten aynı şeyi söylüyoruz. Şimdi planı onun yapması lazım. Bizim yaptığımız plana itirazı var. Diyor ki 'Siz bu plana göre, vatandaşın ayrıca yeni konutlar yapmasını sağlayıcı bir plan yapmışsınız.' Doğrudur. Zaten 100 binde bu gözükmez ama sadece 2040 vizyonu var orada, bunları göremezsiniz. Doğru olan şu, '2040'a göre en fazla şu olabilir' demişiz. 100 binliktir bu, burada her şey net görülmez. O zaman Belediye Başkanı'nın dediği gibi plan yapması lazım. Katılıyorum. 5 binlikleri ve binlikleri yapması lazım. Burada isterse, vatandaş madem ki hiç istemiyor, hiç yeni gelişme alanı yapmaz. 'İlave hiçbir inşaat yapılmayacak' diyorlar, Sayın CHP'li milletvekilleriyle birlikte. Olabilir, orada inşaat hiç yapılmasın, o şekilde bir plan yapar. Yeni inşaat alanları açılmaz, yapı alanları açılmaz. Mevcut hal de olabilir. Böyle bir plan yapar 100 bine uygun olarak, biz de onaylarız. Biz de itiraz etmeyiz buna.

"İNŞAATA TARAF DEĞİLİZ"

Vatandaş orada bina yapılmasını istemiyormuş, o zaman ona göre yapsın. Orada oturan sakinlere oylatsın. 'Biz burada hiç kimsenin yeni bina, yeni inşaat yapmasını istemiyoruz. Planımızı buna göre yaptık. Referanduma sunuyoruz.' Vatandaş da 'evet' der. Biz de onaylarız, sorun değil. Yani orada illa inşaat yapılmasını isteyen bir taraf değiliz. Belediye Başkanı madem ki orada hiç inşaat yapılmasın istiyor, planını böyle yapar, biz de itiraz etmeyiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Can Yılmaz İdris Güllüce Bozcaada Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (1)

dünyanın taşları dökülüyor:

hepiniz katil aponun bakanısınız bundan böyle. . . . . . . . . . . . . . .

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title