Haberler

İdris Bal Tanıttı: Yeni Kurulan Partinin Amblemi 'El'

Güncelleme:

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, kuruluş çalışmaları tamamlanan Demokratik Gelişim Partisi'ni (DGP) bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Amblemi el olan DGP'nin tüzüğünü de açıklayan İdris Bal toplantı sonrası parti üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

"ÜZERİMİZDE CİDDİ BİR BASKI VAR"

Parti kurma çalışmalarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Bal şunları söylemişti:

"Danışmanım, parti kuruluşu ile ilgili gerekli belgeleri, evrakları içişleri bakanlığına getireceğimizi söyledi. Randevu gerekip gerekmediğini sordu. Randevuya gerek yok dediler. Biz de bugün geldik. Evraklarımızı buraya verdik. Ama daha sonra genel sekreterin olmadığını ve bize alındı veremeyeceklerini söyledi. Yani evrakları aldıklarına dair bir belge veremeyeceklerini söylediler. Oysa biz o alındıyı almadan var olamıyoruz. Alındı belgesi verilmesi gerekirken burada net bir Anayasa suçu var. Dünden beri benim ve arkadaşlarımın üzerinde ciddi bir baskı var."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Demokratik Gelişim Partisi İdris Bal Kütahya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (284)

.:

SEN GİT, PENSİLVANYALI EFENDİN GELSİN!

27
34
yanıtYanıtla
MURAT:

DESTEKLİYORUM YOLSUZLUKLARIN HESABI VERİLSİN

25
24
yanıtYanıtla
.:

3 YILDIR AKP MV''''LİSİN AMA 2 YILDIR YENİ PARTİ ÇALIŞMASI YAPTIĞINI SÖYLEDİN! BU NASIL İKİYÜZLÜLÜK! BİR PARTİNİN VEKİLİYKEN SİNSİ SİNSİ YENİ PARTİ ÇALIŞMASI YAPANLARA KİM İNANIR, KİM GÜVENİR! İNSANDA BİRAZ YÜZ OLUR!

27
21
yanıtYanıtla
.:

PENSİLVANYANIN GÜLÜ PARTİSİ OLAYMIŞ DAHA İYİYMİŞ. . .

25
21
yanıtYanıtla
kumandam@m.m:

ABD DEN KUMANDALI INGILTERE DESTEKLI YAHUDI PARALI HADI HAYIRLISI

26
18
yanıtYanıtla
ATACAN:

AKİBETİN CEM UZANIN AKİBETİNE DÖNER

32
11
yanıtYanıtla
tuzluklar:

haşhaşınız bol olsun

35
8
yanıtYanıtla
OFLU:

HANİ SİZ SADECE ALLAH İCİN CALIŞACAKTINIZ HANİ SADECE COCUK OKUTUP ADAM EDECEKTİNİZ HANİ SADECE YARDIM AMACLI Bİ KURUMDUNUZ ŞİMDİ ASIL HEDEFİNİZ BENCE ORTAYA CIKTI AYNEN PARALELSİNİZ HİC SAĞA SOLA KIVIRMAYIN . .

24
18
yanıtYanıtla
Ahmet beym@m.m:

Karedekilere iyi bakın. Çünkü bir daha goremiyecegiz el salayin bakim. Yürüyün bakim pensilvanyaya

27
13
yanıtYanıtla
AZİZLERİNÖĞRENCİSİ:

A-K-P BÖLÜNECEK TARİHE GÖMÜLECEK AZİZLER DÜĞMEYE BASMIŞTIR. AZİZLERE KARŞI GELİNMEZ BİAT EDİLİR

13
24
yanıtYanıtla
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title