Haberler

İdris Bal'dan Adliye Önüne 17 Siyah Çelenk

Güncelleme:

Demokratik Gelişim Partisi Genel Başkanı İdris Bal, 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne 17 siyah çelenk bıraktı.

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı, Kütahya Milletvekili İdris Bal ve partililer, "17 Aralık operasyonunun" yıldönümünde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne 17 siyah çelenk bıraktı. İdris Bal ve partililer adliyenin karşısındaki meydanda "Demokrasi Çadırı" kurarak adalet nöbeti başlatmak istedi. Ancak polis buna izin vermedi.

Adliyenin karşısındaki meydanda toplanan Bal ve partililer, 17 siyah çelenkle adliyeye yürüdü. Adliye önüne gelen grup, çelenkleri adliyenin C kapısı önündeki İstanbul Adalet Sarayı tabelasının altına bırakmak istedi.

Fakat polis, buna adliyeye girişi çıkışları engelleyeceği gerekçesiyle izin vermeyerek grubun önünde etten duvar ördü. Bunun üzerine bir süre bekleyen Bal ve partililer bulundukları yere, "17 Aralık Unutturulamaz" yazılı 17 siyah çelenk bıraktı. İdris Bal ve partililer adliye önünden ayrıldıktan sonra özel güvenlik görevlileri gelerek çelenkleri toplayıp götürdü.

Öte yandan İdris Bal ve partililer adliyenin karşısındaki meydanda "Demokrasi Çadırı" kurarak adalet nöbeti başlatmak istedi. Ancak polis buna da izin vermedi. Grup çadırı açmaktan vazgeçti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demokratik Gelişim Partisi Çağlayan Adalet Sarayı İdris Bal Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title