Haberler

İbrahim Tatlıses, İdo'nun Şarkı Söylemesine İzin Verdi

Güncelleme:

İmparator, oğlu İdo'nun albüm çıkararak şarkı söylemeye başlamasına onay verdi.

Kuşadası'nda kendine ait Tatlıses Otel'de tatil yapan İbrahim Tatlıses, kendisini ziyarete gelen oğlu İdo ile hem hasret giderdi hem de çok yakında çıkarmayı düşündüğü albümle ilgili bilgi aldı.

ALBÜM ÇIKARMASINA ONAY VERDİ

İdo'nun albüm kayıtlarını dinleyen İbrahim Tatlıses, 5 şarkının yer alacağı 'Yadigar' isimli pop müzik albüme onay verdi. Tüm bestelerin sözleri ve müziği kendisine ait olan İdo, İbrahim Tatlıses'in oğlu olduğu için üzerine büyük sorumluluk düştüğünü belirterek, "Dj'likten sonra albüm çalışmalarıma başladım. İbrahim Tatlıses'in oğlu olarak müzik piyasasına girmek ayrı bir sorumluluk. Bu nedenle tüm çalışmalarımı ona göre yaptım. Albümüm haziran ayının ikinci haftasında piyasada olacak" dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Tatlıses Kuşadası Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (11)

Türkiyem:

BULDUNUZ KAZ GİBİ YOLUNACAK MİLLETİ SİZİN YEDİ GÖBEK NESLİNİZ ŞARKICI DİYE GEZER ORTALIKTA.! SUÇ SİZDE DEĞİL; SİZE ''ADAM'' MUAMELESİ YAPAN BİZ HALKTA..!

29
6
yanıtYanıtla
.....................:

KÜÇÜK KIRO

23
5
yanıtYanıtla
tedaş:

bir sen eksiktin, bu onayla değil sesle olur güzel kardeşim

23
4
yanıtYanıtla
alkolik ferdici:

işde şimdi yandık ulan biz ajdar ve nihat doğandan kurtulduk derken şimdi birde bu çocuk çıktı başımıza töbe töbe bu arada ibo bu çocuğun yüzünden mermiye kafa attı

20
4
yanıtYanıtla
democanadem-kaagol@hotail.com:

hahahahah koptum ve halen gülüyorum ferdici kardeş

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

birinden zor kurtuldu bu millet ikincisi hiç çekilmez yazık o kadar imkanın var okutsana çocugu beleş para tatlı nasıl olsa ne versen yiyo bu millet

7
2
yanıtYanıtla
İsot:

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi zamanlama çok manidar.

4
2
yanıtYanıtla
ELA:

Yok artik ne olur iskence etme kulaklarimiza ..Senden SARKICI olmaz vazgec rezil olmadan .

2
2
yanıtYanıtla
mahmutdinç:

40senebabasınıdinledimdoymadıminşallah40senedeoglunudinlemeknasipolur

0
0
yanıtYanıtla
GunerGunersahan@hotmail.com:

Bence bu sevdadan faz gec hayekerin suya duseer

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title