Haberler

İdo Tatlıses Yeni Evine 1 Milyon TL Ödedi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, Maslak'taki yeni evi için 1 milyon TL ödedi.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Daha önce kendine lüks bir cip alan İdo şimdi de aradığı evi buldu.

1 MİLYON TL ÖDEDİ

Annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan genç müzisyen Maslak'a taşındı. Kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı tercih eden İdo, Maslak'ta bulunan Eclipse Rezidans'tan 1 milyon TL değerinde lüks bir daire aldı.

BİR AYAKKABIYA 3 BİN TL VERMİŞTİ

Tatlıses evini de kendi isteğine göre dekore etti. Lüks yaşamayı seven genç şarkıcı daha önce de bir ayakkabıya 3 bin TL vermişti

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Derya Tuna Maslak Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Vanlı:

Ulan benim maaşım 3 bin TL değil. Çocuklarımıza 30-40 TL ile ancak ayakkabı alırken bunlardaki lükse bak. Bu nasıl bir dünya böyle.

23
1
yanıtYanıtla
vefa:

bizde aybaşı gelsede 1250 tl maaş alsam diye bekliyorum 1250 tl nin zaten 700 tl si kira kaldı 550 yemek yol faturalar ev ihtiyaçları temizlik vs çocukların okul parası çocuklara ayakkabı elbise vs vs vs 550 nasıl yetirceğim fikri olan söyleyebilirmi

22
0
yanıtYanıtla
aho aga:

görmemişin oğlu görmemiş

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH bunları ıslah etsin bunlar nerden geldiğini bilmeyen zibidi şımarık kırolar

14
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Ido ne işi yapıyordu? bir türlü hatırlayamadım. Ayrıca böyle reklam edip durmasınlar, bu ülkede Asgari ücretle yaşamaya çalışan Milyonlarca insan var. İbrahim Tatlıses in aslında İdo nun böylesine reklam yapmasına engel olması lazım. Sanırım söz geçiremiyor, başka bir mantıki açıklaması yok.

12
3
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

KRONUN OĞLU MIRO

10
3
yanıtYanıtla
ABDULLAH ÖCALAN:

ADALETİN OLMADIGI YERDE BEN ORAYI YAKARIM ARKADAŞ

8
3
yanıtYanıtla
adana:

Lüks harcamayı seviyormuş. . baba parasıyla delikanlılık olmaz. hazır baba parasını harcamak kolay. baba parasıyla cömertliği herkes yapar. adam gibi kendi emeğiyle kazansında o zaman harcıyormu görür. ibo yıllarca kazanıp biriktirdi bu çocuk hazıra konup hepsini yiyecek. ama kendisi babası için kazanıp bu kadar harcarmı tövbe. .

8
1
yanıtYanıtla
BAGIMSIZ:

BANANE SIZE NE MAGAZIN HABERLERI KALKSIN!!!!!!!!

7
0
yanıtYanıtla
caner:

o fiyata ev alan yığınla insan var la. . . . alacak tabi ben mi alıcam

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title