Haberler

İdo Tatlıses: Babamın Sağlığı Çok İyi Durumda

Güncelleme:

Müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen İdo, bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken babası sorulunca, "Sağlığı çok iyi durumda! Yakında yanına gideceğim." dedi.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu tedavisini sürdürmek için Miami'ye giden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte alışveriş merkezlerinin altını üstüne getirdi.

BABAMIN SAĞLIĞI ÇOK İYİ

Oldukça keyifli olduğu gözlenen İdo Tatlıses, birkaç gün içinde Miami'ye babasının yanına gideceğini söyledi. Magazin muhabirlerinin, sağlık durumu nasıl? Sorusuna; "Babamla sık sık görüşüyor konuşuyorum, sağlığı çok iyi durumda. Kendisini çok özledim ve birkaç gün içinde yanına gideceğim" dedi.

DENEMEDEN ALMADI

Akmerkez'de mağazaları dolaşan Tatlıses, bir mağazaya girerek yatak baktı. Yatağı bizzat deneyen İdo Tatlıses, objektiflere böyle yakalandı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

hesMobil-ANDROID:

medya gozumuze sokmasin bu krolari artik yeter

20
9
yanıtYanıtla
Abdülrezzak bin El A. KudurmuşMobil-IOS:

şifaaaalarrrr dilerim

23
1
yanıtYanıtla
Çorumun gülüğğMobil-IOS:

Bi insan babasının veliahtı olmak istemeyi bu kadar belli eder mi yazıklar olsub

3
17
yanıtYanıtla
gulmobilWeb@haberler.com:

KUrtulamadik gittik

13
7
yanıtYanıtla
HAYaT bizi 60 1 kenaraMobil-ANDROID:

biz yarim ekmek domatez peynir yemeye devam Allaha cok sukur

15
1
yanıtYanıtla
URFALImobilWeb@haberler.com:

ALLAH ŞİFA VERSİN

5
8
yanıtYanıtla
ali canMobil-ANDROID:

gazoz olma, baban gibi efsane ol)))

8
2
yanıtYanıtla
farukmobilWeb@haberler.com:

Bi adam ölümden çok feci bir şekilde dönüp hala hayatını maneviyata adamıyorsa muhtemelen Allah rahmetini esirgemiştir. Ye ibo ye. kazık çaktın dünyaya ye.

9
1
yanıtYanıtla
eceMobil-ANDROID:

tipe bak anammmm

8
1
yanıtYanıtla
AmedMobil-ANDROID:

buda adam oldu ya

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title