Haberler

İdo, Ramazan Bayramı'nda Trafik Sorununu Çözdü!

Güncelleme:

Özellikle Eskihisar-Topçular arabalı vapur hattında 400.000'e yakın yolcu ve 100.000'e yakın araç taşıyarak yeni rekorlara imza atan İDO, bütün hatlarında yaklaşık 750.000 yolcu ve 150.000 araç taşıdı. İstanbul'da kalanlar da İDO'nun yenilenen iskelesiyle hizmetini yeniden başlattığı Adalar'ı tercih etti ve 20.000 civarı yolcu da İDO deniz otobüsleriyle Adalar'a seyahat yaptı.


Ramazan Bayramı boyunca özellikle arife günü ve bayramın son günü iyice artan trafiğin en büyük çözümü İDO oldu. Marmara'nın iki yakası arasındaki ulaşımın hızlı, konforlu ve güvenli adresi İDO, özellikle Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında yüklendiği görevle Körfez bölgesinde biriken trafiği büyük ölçüde rahatlattı.

Bu kritik hattında doldur-boşalt yöntemiyle 24 saat kesintisiz hizmet veren İDO, yeni ve hızlı bir gemiyi filosuna katarak bu hatta yaptığı gemi takviyesinin de yardımıyla hiç aksamayan kusursuz bir hizmet sundu. 16 Temmuz 2015 Perşembe günü ile 19 Temmuz 2015 Pazar günleri arasında sadece 4 günlük süre zarfında bu hatta taşıdığı 400.000'e yakın yolcu ve 100.000'e yakın araçla İDO yeni bir rekora imza attı.


Dış hat feribot ve deniz otobüsü seferleri de doldu taştı

Araba Vapuru hattının yanı sıra İDO'nun ek seferler koyarak sıklaştırdığı dış hat hızlı feribot seferleri de, çok büyük bir rağbet gördü. İstanbul'la (Yenikapı ve Pendik) Yalova, Bandırma ve Bursa arasında gerçekleşen hızlı feribot seferlerinde, 4 günde 33.000'e yakın araç ve 170.000 civarı yolcu, bayram trafiğinden uzak rahat, hızlı ve güvenli bir seyahat gerçekleştirdiler.

İDO'nun sadece yolcu taşımacılığı gerçekleştirdiği dış hat deniz otobüsü seferleri de bayram nedeniyle tatile çıkan ya da akrabalarını ziyaret eden on binlerce yolcuya rahat bir ulaşım imkanı sundu. Bayram süresi boyunca İstanbul (Yenikapı, Bostancı, Kartal) ile Yalova, Bursa, Bandırma, Armutlu, Kumla, Marmara, Avşa, Çınarcık ve Esenköy arasında gerçekleşen deniz otobüsü seferlerini yaklaşık 83.000 yolcu tercih etti.


İstanbul'da kalanlar Adalar'ı tercih etti

Bayramda İstanbul'da kalanlar ise İDO'nun yenilenen iskelesiyle hizmetini yeniden başlattığı Adalar seferlerine koştular. İDO'nun deniz otobüsleri bayram süresi boyunca Adalar'a 20.000 civarı yolcu taşıdı.

İç hatlarda Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy deniz otobüsü hattında 4 gün boyunca 22.000'i aşkın yolcu taşıyan İDO, Sirkeci-Harem arabalı vapur hattında da 14.000 araç ve 47.000'e yakın yolcu taşıyarak şehir içi ulaşımı da rahatlattı.

Böylece tüm hatlarında İDO'nun bayram boyunca yaptığı sefer sayısı yaklaşık 2.600'e ulaşırken, toplamda 750.000'e yakın yolcu ve 150.000 civarı araç taşıyan İDO, Ramazan Bayramı'nda hem rahat ulaşımın adresi hem de trafik sorununun en büyük çözümü oldu.

Bilgi İçin

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Bayramı İstanbul Marmara Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title