Haberler

    Fenerbahçe'den Diego Ribas'a: Kendine Kulüp Bul

    Güncelleme:

    Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Diego'nun artık takımda olmayacağı ilk antrenmanda netleşti. Brezilyalı oyuncu start alan çalışmalarda takım ile antrenmana dahil edilmedi.

    "EVİME DÖNDÜM" MESAJI

    Önceki gün İstanbul'a dönen ve sosyal medya hesaplarından "Evime döndüm" mesajı atan Diego'ya daha önce "Kulüp bul" diyen sarı lacivertliler, oyuncunun antrenmana çıkmasına da izin vermeyerek yeni sezon kadrosunda düşünmediklerini resmen iletmiş oldular.

    BEKLENENİ VEREMEDİ

    Diego için Fenerbahçe'ye henüz resmi bir teklif iletilmedi. Sarı lacivertli kulüp Brezilyalı yıldızın çözümü kendi bulması için bastırıyor. Sarı lacivertlilerde oynadığı 2 sezon boyunca bekleneni veremeyen Diego geçen yıl şampiyonluğun kaçmasının ardından iyice gözden düşmüştü. Ülkesine gitmeden önce yeni sezonda istenmediği kendisine söylenen Brezilyalı buna rağmen İstanbul'a geri döndü ancak artık sarı lacivertli formayı giyemeyeceğini o da anlamış oldu.

    TARAFTARDAN PROTESTO

    Diego, iki yıl önce şampiyon takımın tek yeni sezon transferi olarak kadroya dahil edilmişti. O dönem takımın başında bulunan Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra göreve gelen İsmail Kartal kendisini yeterince kullanmazken, yaşadığı sakatlık da performansını olumsuz etkiledi. Geçtiğimiz sezon da zaman zaman iyi maçlar çıkarmasına karşın, ligin 2. yarısında performansı düşen Brezilyalı, Galatasaray ile berabere kalınan maçtan sonra taraftarların protestosuna uğramış, sonraki karşılaşmalarda da ıslıklanmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    vatan:

    ETRAFINDA DÖNMEKTEN BAŞKA NE YAPTIN KOCA SEZON DEFOL GİT ÜLKENDE 2 KURUŞ AZ KAZAN YOKSA BİGÜN BİRİ KAFANI PATLATCAK BOŞ ADAM

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title