Haberler

İdealist Kadınlar Onur Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu yıl 2.si’ düzenlenen ’2. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu yıl 2.si' düzenlenen '2. İdealist Kadınlar Onur Ödülleri' düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Yeşilyurt AVM Sinema Salonu'nda düzenlenen törene, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt, Yeşilyurt AVM İşletme Müdür Yardımcısı Neslihan Yavuz Apak ve davetliler katıldı. Yeşilyurt AVM İşletme Müdür Yardımcısı Neslihan Yavuz Apak yaptığı açılış konuşmasında, "Medeniyetin bireyde mutluluğun, toplumda huzur ve refahın en yüksek seviyeye ulaşabilmesindeki en büyük pay hem ideallere aittir. İdealler hem geçmişin hem de bugünün, hem de geleceğin dünyasının başrolü olur. Dev kişilikler hep ideallerinin peşinde koşarak zirveye ulaşmışlardır. Büyük keşifler ideallerle yapılmış, büyük zaferler ideallerle kazanılmıştır. Toplumlara büyük hizmetler, ancak idealist insanların girişim ve liderlikleriyle olmuştur" dedi.

Modern ve çağdaş toplumlarda kadının yerinin her gün yükseldiğini hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yükseldiği için o toplumlar modern ve çağdaş toplum oluyorlar. Toplumsal sosyolojide kadının yerinin yeteri kadar toplumsal hayat içerisinde olmayan topluluklarda ve ülkelerde kalkınmadan dinanizminden, üretimden bahsedilemiyor. Çünkü kadının itici gücü, kadının sinerjisi, kadının duygusallığı, kadının sevgi ve şefkatle kucaklayışı erkeklerde o kadar yok. Buradan ödül alan idealist hanım efendileri tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü 20 yıllık Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı'ya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Judo Antrenörü Ayşin Malkoç'a, 20 yıllık fayans ustası Emine Keskin'e, Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hanife Papila'ya, Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Koordinatörü Sevcan Koç'a, Emekli Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sündüz Kaya'ya, İzgören Akademi Karadeniz Bölge Sorumlusu Şehnaz Dereli'ye, ELVİN Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy'a ve Zesko Danışmanlık Kurucusu Zeynep Selin Kobul'e idealist kadınlar onur ödülü verildi.

Ayrıca dünyanın en iyi 50 öğretmeninden biri seçilen Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu öğretmeni Dilek Livaneli'ye de onur ödülü verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Yeşilyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title