Haberler

İdealdoruk Yeni Bir Anaokulu ve Temel Liseyi Hizmete Açtı

Erzurum'da 12 yıldır eğitim ve öğretim alanında önemli faaliyetler gösteren İdealdoruk Eğitim Kurumları, düzenlenen tören ile İdealdoruk Anaokulu ve temel lisesini hizmete açtı.

Terminal caddesindeki İdealdoruk Anaokulu ve Temel Lisesi için yapılan açılış törenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Bölge İdare Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Baro Başkanı Talat Göğebakan, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

İdeal Doruk Eğitim Kurumlarının Anaokulu ve Temel Lisesinin açılış töreninde konuşma yapan İdealdoruk Eğitim Kurumları Müdiresi Nilgün Kaya, 2003 yılında İdealdoruk Eğitim Kurumlarının etüt merkezi olarak faaliyetine başladığını, 2010 yılı itibariyle Erzurum da daha önce olduğu gibi bir ilke imza atarak butik dershane olarak faaliyetlerine devam ettiğini ve bugüne kadar yüzlerce öğrencinin okullarında başarılı olmalarında önemli katkılarının olduğunu belirtti. "İdealdoruk ailesi olarak üstlenmiş olduğumuz bu kutsal vazifemiz bilincinde, vatanına, milletine, bayrağına ve devletine bağlı çocuklar, gençler yetiştirmek için bir araya gelmiş eğitimciler" olduklarını anlatan Kaya, "Dershanelerin dönüşümü ile ilgili süreç başladığında da köklü eğitim kurumumuz Temel Lise 'ye dönüşmüş ve yine Erzurum'un öncü kurumlarından olmuştur. Bu minvalde kendisine özgünlüğü ve öncülüğü ilke edinmiş İdeal doruk Eğitim Kurumları bugün burada Temel Lise ve Anaokulunu siz değerli konukların katılımıyla Erzurum'un hizmetine sunacaktır" şeklinde sözlerini tamamladı

VALİ ALTIPARMAK: "KAOS İSTEYENLERE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DEMİR YUMRUĞU HAZIR"

Açılış konuşmasına son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına değinen Vali Ahmet Altıparmak, "Yeni şehidimizin cenazesinden geliyoruz. O ailenin o perişan halini görmek üzüntü verici. Bu coğrafya kolay bir coğrafya değil. Zor bir coğrafyada hayatta kalmak istiyorsanız mecburen buna direnmek zorundasınız. Bu ne ilk ne de son olacaktır. Ancak buna güçlü, dirayetli olmak ve her türlü donanıma sahip olarak bunun karşısında durmak zorundayız. Bir bütün olarak, iri olarak diri olarak durmak zorundayız. Bu çerçevede herkese bir görev düşüyor. Eğitimcisine eğiterek görev düşüyor vatandaşına aynı şekilde etrafından hassas davranarak herhangi bir şey olduğunda devlete yardımcı olarak görev düşüyor. Askerine ve polisine en samimi şekilde bu işi üstlenerek görev düşüyor. Bizlere de aynı şekilde soğukkanlılığımızı kaybetmeden suçluyu suçsuzdan ayırarak demokratik hukuk kuralları çerçevesinde en seri ve en etkili şekilde mücadele etme görevi düşüyor. Ama şuna herkes emin olsun ki bu coğrafyada Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı böyle badireleri yeni atlatıyor değil çok daha sert ve çok daha çetin olan mücadelelerle karşılaştı hepsinden de Allah'ın izniyle alnının akıyla çıktı. Bunlarda da ümitsizliğe düşecek bir şey yok. Türkiye Cumhuriyeti'nde barış ve huzur içinde yaşamak arzu edenlerin geleceği parlak" diye konuştu.

Kaos istiyoruz diyenlere de sert ifadelerle yüklenen Vali Altıparmak, "Ama kaos istiyoruz, başka şey istiyoruz diyenlere de Türkiye Cumhuriyeti'nin demir yumruğu da hazır. Bundan herkes emin olabilir" dedi.

Erzurum'un Türkiye geneline kıyasla eğitimde başarılı olmadığına dikkat çeken Vali Ahmet Altıparmak, "Erzurum'da eğitim öğretim fevkalade iyi ama bu iyilik ne ile iyi. Türkiye'deki yarışları ve sınavları kıyas ederek iyiyiz diyemeyiz. OECD ortalamalarına baktığımızda yabancı dil ve matematik gibi derslerde hiçte iyi değiliz. Bunların iyi olması için biz de valilik olarak bir taraftan kütüphaneleri güçlendirerek okumaya zorlarken aynı zamanda İngilizce öğretmenlerinize daha iyi İngilizce eğitimini nasıl verebilirsiniz anlamında British Council ile protokol yaptık, onlarla eğitim yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından beraberindeki heyetle birlikte kurdeleyi kesen Vali Ahmet Altıparmak, "Bu güzel kurumun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Erzurum'umuza hayırlara vesile olur" diyerek İdealdoruk Anaokulu ve Temel Lisesi'nin açılışını yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Muammer Yaylalı Lütfü Yücelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title