Haberler

    İddia: 100 Dolara Mediatek İşlemcili Google Nexus Telefon!

    Yeni Nexus'un beklenenden çok daha ucuza satılacağı iddiaları var.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Her yıl olduğu gibi Google'ın 2014 sonuna kadar yeni Nexus'u açıklaması bekleniyor. Nexus 6 akıllı telefon kaçınılmaz. Ayrıca Google'ın Nexus 8 tablet üstünde çalıştığına dair birçok söylenti var.


    Çoğu kişinin bildiği gibi Google, Nexus serisi ile fiyat/performans oranını tutturma konusunda güzel bir iş çıkardı. Nexus akıllı telefonlar sundukları donanım, fiyat ve güncellemeleri hemen almalarıyla birçok kullanıcı için farklı bir seçenek oldu. Diğer üreticilerde olan üst, orta ve düşük segment sınıflandırması Google Nexus'larda olmadı. Ama işler değişebilir.


    Çinli mtksj.com sitesi Tayvanlı tedarik zinciri kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Google'ın Tayvanlı çip üreticisi MediaTek ile düşük fiyatlı akıllı telefon yapmak için iş birliği yaptığını belirtti. Haberde bu telefonun 100 dolar gibi düşük fiyatla satışa çıkacağı yazıyor. Kaynakların güvenilir olduğu da vurgulanmış.


    Bütçe dostu bu telefonun Nexus serisi içinde yer almayacağını varsayabiliriz. Belki de düşük segmentteki diğer telefonlarla rekabet etmek için geliştiriliyor olabilir. Şimdilik bunların hepsi birer olasılık. Tabii ki Google'ın ucuz telefon iddiasının gerçekliği belli değil. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title