Haberler

İddaa'nın Beşiktaş'a Verdiği 1.50'lik Oran "En Düşük Oran" Olarak Tarihe Geçti

Güncelleme:

Galatasaray-Beşiktaş maçında siyah-beyazlı takımın galibiyetine verilen 1.50 oranı, tarihte bir derbide deplasman takımına verilen en düşük oran olarak kayıtlara geçti.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin İddaa oranlarında son dakika değişikliği yaşandı.

TT Arena'daki derbi için Beşiktaş'ın galibiyet oranı 1.70 olarak belirlenmiş, Galatasaray'ın kazanması için verilen rakam ise 3.30 olarak açıklanmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN ORANI 1.50'YE DÜŞTÜ

İddaa'dan bugün yapılan açıklamaya göre ise Beşiktaş'ın galibiyeti 1.70'ten 1.50'ye düştü. G.Saray oranı ise 3.30'dan 3.90'a çıktı. Beraberlik ise 3.60 olarak belirlendi. Bu oran derbi tarihinde deplasman takımına verilen en düşük rakam olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Osman:

ahaha. evi arabayı satın bjkye basın. maçın sonucu belli. afedersiniz ama gs, şu an bjk çapında bir takım filan değil. niye birbirimizi kandırıyoruz ki.

14
5
yanıtYanıtla
yorgun:

neden 1. 50 luk oranı haber yapıyorlar bunlar futboldan anlamıyor real madrid, barcelona deplasman maçlarına baksınlar kafayı yemiş bunlar dev maç dev takım şampiyon olmayı hak eden Beşiktaş daha ne olsun hadi kolay gelsin

13
3
yanıtYanıtla
Kara Kartal:

Normal oran bence. Bu sene Galatasaray çok kötü. 1. ve 2. ile 30 puan fark yediler. maç oynanmadan kazanılmaz. Belki çok büyük sürpriz olur. galatasaray berabere kalabilir.

7
8
yanıtYanıtla
KARTAL:

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ GEÇİN ORANLARI BUNLAR ALDATMACA

9
5
yanıtYanıtla
semih:

gs için değil futbolumuz için utanç verici. iyiki geçen yıl tv kanalımı iade etmişim sonu önceden belli bir derbi ve sonu önceden belli bir ts deplasmanı ligin 2. yarısına 6 puan cebinde başlayan bir lider. sadece avrupa futbolu maçlarını 90 dak. izliyorum

4
10
yanıtYanıtla
Deli Derviş:

Vay bu cinconun haline. Kendi sahasında bile takım yerine konulmuyor. Zaten de takım değil

7
6
yanıtYanıtla
o:

20 sampiyonlugu super kupayı uefa yı ve Tr kupasını icine aldın galiba ? 1 sene yokuz diye ne bu ayaklar

yanıt1
yanıt1
MELİSA:

BEŞİKTAŞ HER TÜRLÜ KAZANACAK ORAN NE KADAR SIKINTILI OLURSA OLSUN

6
6
yanıtYanıtla
gfb:

zuahahhahahahaa cinconun en ezik günleri

4
6
yanıtYanıtla
kim şampiyon olursa olsun:

benim cimbomuma saygısızlık bu çıkacak aslanlar gibi bjk yi yenecek

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title