Haberler

    Idc'nin Hyper Converged İnfrastructure Pazarına Dair Ön Görüsü

    Nutanix Bölge Müdürü Mehmet Tarımcı, IDC'nin hyper converged infrastructure pazarına dair görüşlerini Wise.tv ekibine anlattı.

    Nutanix Bölge Müdürü Mehmet Tarımcı, IDC'nin hyper converged infrastructure pazarına dair görüşlerini Wise.tv ekibine anlattı.

    Mehmet Tarımcı IDC'nin raporunu değerlendirirken hyper converged infrastructure pazarının 2018 yılında yaklaşık %20'ler oranında olacağını belirtti.

    Mehmet Tarımcı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında "Yani tüm dünyadaki server storage pazarının %20'sini hyper converged infrastructure oluşturacak. 50 milyar dolarlık pazarın bu aslında bir kısmını oluşturuyor. Türkiye'de de bu konuya ilgi çok iyi. Türkiye'de bu işin operasyonel kısmında çalışanlar adeta şapkadan tavşan çıkarıyor. Az uzman kadro ile çok fazla operasyonel işlem sağlanıyor. Nutanix sağladığı çözümler ise kişilerin ve bu yükün kurtarıcısı oluyor. Nutanix'in sağladığı en büyük avantaj "kur-unut". Nutanix'i kur, sanal makineni aç ve bu sistemi 7/24 ayakta tut. Müşterinin, büyüyeceği zaman ise tek yapması gereken tıpkı Google, Facebook, Azure gibi markaların data merkezini büyütmesi gibi yeni Nutanix paketini ekleyerek çalışan sunucu ortamını büyütmek" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Türkiye Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title