Haberler

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Can'dan Kocatepe'ye Ziyaret

Artvin Belediye Başkanı Kocatepe: "1 Temmuz'dan itibaren Artvin'deki çöp sorununu çözüme kavuşturacağız"

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 1 Temmuz'dan itibaren Artvin'deki çöp sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Kocatepe, İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can'ı kabulünde yaptığı konuşmada, bugüne kadar değişik görevlerde bulunduğunu, değişmeyen tek hedefinin Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu belirterek, "Allahın rızasını almanın yollarından biri de insanların faydalanacağı bir kişi yolmak" dedi.

Her ay bir vaadini yerine getirdiğini ifade eden Kocatepe, Artvin'in yeniden imar ve inşaatı için zemin etüdünün yapılması gerektiğini, öncelikle bunu yaptırdıklarını söyledi.

Suda yüzde 50 indirime gittiklerini dile getiren Kocatepe, "Sudaki indirimden önce belediye her ay suyun 6'da biri oranındaki miktarı tahsil edemiyordu. Belediyenin halktan yaklaşık 3 milyon lira alacağı var. İndirime gittikten sonra herkes faturasını ödediği gibi ilk ayda eski borçlardan 50 bin lira tahsil ettik. Bunun yanında aboneliklerimizde de yüzde 50 indirime gittik. Artvin'de yüzde 35 kaçak su kullanıldığını düşünüyoruz. Bunun önüne geçtiğimizde indirimden kaynaklanan kayıp ortadan kalkmış olacak" dedi.

Artvin Belediyesinin cenaze hizmetlerinin tamamını üstlendiğini ifade eden Kocatepe, "Cenazeyi yıkıyoruz, mezarını kazıyoruz. Akşam da cenaze evine pide, ayran gönderiyoruz. Bu sosyal belediyeciliğin gereğidir" diye konuştu.

Artvin'de Ramazan topu ve çadırı olmadığını, bunu yapacaklarını kaydeden Kocatepe, 1 Temmuz'dan itibaren Artvin'deki çöp sorunu çözüme kavuşturacaklarını da sözlerine ekledi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Can ise idareci ve bürokratların insanlarla uçurumu ortadan kaldırmış, haysiyetli, şahsiyetli, omurgalı bir idarecilik anlayışıyla hizmet etmeleri gerektiğini belirterek, "Mehmet Kocatepe'nin, Artvin'de sivil toplum kuruluşlarıyla, halkla bütünleşmiş bir idareci olduğunu gözlemledik. Çocuğundan gencine, engellisinden yaşlısına kadar herkesle ilgilenen, hizmetkar yönetici anlayışını gördük. Artvin'e kilometrelerce uzaktan geldik ama sizden ayrılırken bir o kadar hüzünlüyüz. Çünkü burada samimiyet, sadakat gördük" dedi.

Kocatepe, ziyaret sonunda Can'a plaket ve yöresel ürünlerin bulunduğu çanta, Can ise Kocatepe'ye plaket ve 08 Artvin plakalı forma hediye etti. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Yücel Can Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title