Haberler

İdamla Yargılanan 18 Hataylı İçin Girişimler Sürüyor

HATAY'dan çalışmak için gittikleri Suudi Arabistan'da çeşitli tarihlerde 'uyuşturucu bulundurmak' suçundan tutuklanan ve birçoğu idamla yargılanan 18 kişi için girişimler sürüyor.

HATAY'dan çalışmak için gittikleri Suudi Arabistan'da çeşitli tarihlerde 'uyuşturucu bulundurmak' suçundan tutuklanan ve birçoğu idamla yargılanan 18 kişi için girişimler sürüyor.

Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu'na idamla yargılanan 18 kişinin son durumlarını aktaran Hatay milletvekilleri, konuyla ilgili Suudi Arabistan yetkilileriyle görüşmesini istedi. Ziyaretin ardından açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, "Arabistan'da yargılanan vatandaşlarımızın durumlarıyla ilgili daha önce Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmüştük. Bugün bir kez daha Dışişleri Komisyonu Üyesi AK Parti Hatay Milletvekili Sayın Fevzi Şanverdi ile birlikte Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştük. Özellikle 3 vatandaşımızın durumlarının acil olduğunu, diğer vatandaşlarımızın uluslararası uyuşturucu şebekelerinin mağduru olduğunu ilettik. Sayın Bakanımız en kısa sürede Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı ile görüşeceklerini ve bize bilgi vereceklerini ifade ettiler. Ayrıca Suudi Arabistan Riyad Büyükelçisi Sayın Yunus Demirer ile her gün görüşüyorum. Konu ile ilgili devlet hassasiyetini sağlamak için tüm yetkili merciler ile görüşmelerimiz devam edecektir" diye konuştu.

- Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Fevzi Şanverdi AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title