Haberler

İclal Aydın Balayından Fotoğraf Paylaştı, Yönetmen Kızınca Sildi

Güncelleme:

O Hayat Benim'in yapımcısının sert tavrından dolayı özel hayatıyla ilgili fazla görüntü vermemeye özen gösteren Aydın, eşiyle çektirdiği kareyi önce paylaştı, sonra sildi.

'O Hayat Benim' dizisinin oyuncusu İclal Aydın, dizinin görüntü yönetmeni olan eşi Efe Kubilay'la aşkını doyasıya yaşıyor.

İCLAL YÜZÜNDEN İŞİNDEN OLMUŞTU

Eşi İclal Aydın'a torpil yaptığı gerekçesiyle yeni sezonda işini kaybeden Kubilay ve oyuncu balayına gittikleri Floransa'dan fotoğraf paylaştı.

YAPIMCI KIZINCA SİLDİ

Yapımcı Yaşar İrvül'ün bu konuda sert olmasından dolayı özel hayatıyla ilgili fazla bilgi ve görüntü vermemeye özen gösteren Aydın, kızının çektiği kareyi daha sonra sildi.

İşte o fotoğraf...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Floransa Aydın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

aziz:

Koca diye bula bula, bu tipsiz orman kaçkınını mı bulmuş ? Kendine yazık etmiş doğrusu.

27
8
yanıtYanıtla
'Mobil-IOS:

Akp oy yok

3
16
yanıtYanıtla
kenan:

adam hanzo gibi muahahaha

13
4
yanıtYanıtla
capkin:

adamdaki tibe bakin birde karidaki güzelligeben anlamiyorum, ki bu karilar ne bulurlar bu tipsizlerden

15
1
yanıtYanıtla
SELİN:

BU KADIN ÇOK KÜLTÜRLÜ AMA BİR O KADAR DA DUYGUSAL. .

9
6
yanıtYanıtla
gs:

bu manisa tarzanını cokmu aramış. . hahaaaaaaa

11
3
yanıtYanıtla
T.COŞKUN.:

KOLEKSİYONCU İCLAL. . HEPSİ HEPSİ DAHA BİLDİĞİMİZ ÜÇ OLDU. . BU ADAM GİDİCİ TİPLİ.

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BELKİ ESTETİK OLARAK ÇOK ÇİRKİN GÖZÜKEBİLİR FAKAT AGZINI AÇTIGINDA KONUŞTUGUNDA ÇOK FARKLI OLABİLİR BELKİ KADIN RUHUNDAN ANLIYAN BİR İNSANDIR HANİ DERLER YA TATLI DİL GÜLER YÜZ MİSALİ BELKİDE ÇOK ROMANTİK BİRİSİDİR HİÇ BİR ŞEY DIŞARDAN GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEGİLDİR CANLAR SEVGİ DOLU GÜNLER DİLEGİYLE

11
1
yanıtYanıtla
Dikkatli:

Iyi de yönetmen zaten Hamdi Alkan. Kendi hergün eşiyle poz veriyor. Neden İclal adına kızıyor anlamadım.

10
1
yanıtYanıtla
OtağMobil-IOS:

Akp işid daha önce içimizdeydi.sen uyudun besledin.gazetelerde çıktı.güneyde yaşayanlara sorun anlatsınlar.polis biliyordu hep.adamlar sınırı sallana sallana geçiyordu.

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title