Haberler

İçişleri Bakanlığı'nın Lojmanı Kayboldu

Güncelleme:

Ankara Balgat'ta Yüksel Sitesi'ndeki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayıtlarda eksik çıktı. Bilirkişi, tapu kayıtlarının incelenmesini talep etti.

Devlette ilginç bir "lojman komedisi" yaşanıyor. Ankara Balgat'taki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayboldu. Balgat Ziyabey Caddesi üzerinde bulunan ve içinde Başbakanlık, Aile Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'na da ait lojmanların olduğu Yüksel Sitesi Yöneticisi Ruşen Melih Nebigil, siteyle ilgili kayıtların incelenmesi amacıyla bilirkişiye başvurdu. Bilirkişi de incelemesinden sonra 10 sayfalık bir rapor hazırladı.

RAKAMLAR TUTMUYOR…

Raporun sonuç bölümünde ilginç bir tespite yer verildi. Buna göre Yüksel Sitesi'ndeki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayıtlarda eksik çıktı. Bilirkişi, bu nedenle sitedeki mülkiyetlerin tapu kayıtlarının incelenmesini talep etti. Raporun bu bölümü şöyle: "Yapılan incelemelerde Yüksel Sitesi A Blok'un 40 daireli olduğu; bu dairelerden 3 büyük dairenin Başbakanlık'a, 1 büyük dairenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na, 1 küçük ve 18 orta daire olmak üzere 19 dairenin İçişleri Bakanlığı'na, 17 dairenin de özel mülk sahiplerine ait olduğu tespit edilmiştir. Ancak 21 Mart 2014 tarihinde Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın, Ruşen Melih Nebigil'in yazılarına verdiği cevapta ise Yüksel Sitesi A Blok'ta 40 adet bağımsız bölüm olduğu, bunlardan 24 adedinin Hazine'ye, 16 adedinin de özel mülkiyete ait olduğu; Hazine'ye ait konutlardan 4 adedinin Başbakanlık'a, 20 adedinin ise İçişleri Bakanlığı'na tahsisli olduğu tespit edilmiştir."

TAPUYA BAKILACAK

Bilirkişi raporunda, Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın verdiği sayılarla kendilerinin tespit ettiği sayılar arasında çelişki olduğunu vurgulayarak bu konuda tapu kayıtlarının incelenmesi talep edildi. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İçişleri Bakanlığı Balgat Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

MuhtarMobil-IOS:

Binayı da mı çaldınız

18
1
yanıtYanıtla
lasyu:

onuda ayakkabı kutusuna baksınlar paralelciler saklamıştır

10
6
yanıtYanıtla
murat66:

aşırılmadık bu kalmıştı. . .

15
0
yanıtYanıtla
NE KORKUYORSUNUZ:

YUHHH ARTIK. . LOJMNLARI BİL ÇALMIŞLAR MI?NERDESİN SAYIŞTAY ANAYASA MAHKEMESİ. . ÖLÜM UYKUSUNUNAMI YATTINIZ BE

12
1
yanıtYanıtla
SeboMobil-ANDROID:

Burası Türkiye kardeşim hırsız doluu

11
1
yanıtYanıtla
Asil TürkMobil-ANDROID:

Ulan yuh koca binayı kaybettiler.

11
1
yanıtYanıtla
ahmet:

birinin üstüne geçirmişlerdir bunu kaçırmışlardır aradan kimbilir belki kaç tane daha var böyle haberler çıkınca ister istemez şüphe duyuyor insan.

5
4
yanıtYanıtla
Orhan:

Lojman bloklarının birini UFO götürdü hala anlamadılar , bir an önce iletime geçilmesi gerekmektedir

7
1
yanıtYanıtla
İŞİ EN İYİBİLEN:

bilo çalmıştır

7
1
yanıtYanıtla
69 HESAP SORAN-DÜŞÜNEN VATANDAŞ..:

ALLAHIM OLAMAZ, PARAYI SIFIRLAYABİLİRLER DE BİNANIN SIFIRLANMASI, KAYBOLMASI ANCAK BİZİM ÜLKEDE OLABİLİR. . . SAVCILIK-MAHKEME AYARLANIP TAKİPSİZLİK VERİLSİN HEMEN DİYEN BİRİ ÇIKABİLİR. . . BEN DEMEM YOKSA YARGI BAĞIMSIZLIĞINA DARBE OLUR. .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title