Haberler

İçişleri Bakanlığı Açıklaması

İçişleri Bakanlığı, bir gazetede yer alan, "Seçim Güvenliği adı verilen toplantılarda valilere, sandıklarda oylara müdahale etme yöntemleri anlatıldığı" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, bir gazetede yer alan, "Seçim Güvenliği adı verilen toplantılarda valilere, sandıklarda oylara müdahale etme yöntemleri anlatıldığı" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bir gazetede, "Seçim Güvenliği adı verilen toplantılarda valilere, sandıklarda oylara müdahale etme yöntemleri anlatılıyor" iddialarında bulunulduğu hatırlatıldı.

Gazetede yer alan iddiaların ve bakanlıkla alakalı diğer iddiaların tamamen gerçek dışı olduğu vurgulanan açıklamada, "Geleneksel olarak yapılan Seçim Güvenliği Toplantıları, tüm vatandaşlarımızın özgür iradelerinin sandığa yansıması için alınacak güvenlik tedbirlerini kapsamaktadır" denildi.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Gazeteler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title