Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Biz Sadece Terörle Değil, Onu Besleyen Unsurlarla da Mücadele...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Biz sadece terörle değil, onu besleyen unsurlarla da mücadele etmekteyiz" "2002'den sonra kendisini etnik kimlik üzerinden tanımlamaya çalışan bu örgüte karşı hükümetlerimizin öncelikli politikası sivil siyaset kanallarını açık tutmak, güçlendirmek, mücadeleyi...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu : "Biz sadece terörle değil, onu besleyen unsurlarla da mücadele etmekteyiz"

"2002'den sonra kendisini etnik kimlik üzerinden tanımlamaya çalışan bu örgüte karşı hükümetlerimizin öncelikli politikası sivil siyaset kanallarını açık tutmak, güçlendirmek, mücadeleyi hukuk içerisinde vermek ve sorunu demokratik yollarla çözümlemek olmuştur"

"Sorunu çözme noktasında milletten yana irade koyması beklenen yerel siyasi aktörler, yanlış değerlendirmiş; özerklik ilanı, hendek ve barikatlarla hakimiyet sağlamaya çalışmak gibi sonu olmayan boş bir maceraya alet olmuşlardır"

"Bizim derdimiz elinde silah olan teröristledir"

DİYARBAKIR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığında korucuların yemin törenine katıldı.Törende önemli açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title