Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: "Uyuşturucu Satıcılarına Terörist Muamelesi Yapın"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu satıcılarına terörist muamelesi yapılması gerektiğine vurgu yaparak, jandarma ve polise tam yetki verdiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu satıcılarına terörist muamelesi yapılması gerektiğine vurgu yaparak, jandarma ve polise tam yetki verdiğini söyledi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine gelen Bakan Soylu'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Soylu'ya Kapaklıspor atkısı hediye edilirken, halka hitap eden Soylu, ezan okunmasıyla konuşmasına ara verdi. Soylu, "Ezanlar bizim bağımsızlık timsalimizdir. Bizim hürriyetimizin timsalidir. Allah ezanlarımızı memleketimizin semalarından eksik etmesin. Ezanlarımızın sesini kısarak bizi terbiye etmeye çalıştılar. Evlatlarımızı sağcı, solcu diye ayırarak bizleri terbiye etmeye kalktılar. 1971 muhtırasını getirdiklerinde, sizin seçtiklerinizi istersek meclisi etkisiz hale getiririz diye terbiye etmek istediler. Kah mezheplerimiz üzerinden bizi ayrıştırarak, kah etnik kökenlerimiz üzerinden kah inançlarımız, kah kıyafetlerimiz ile bizleri ayrıştırarak terbiye etmek istediler. Gecelik faizlerle bizleri terbiye etmek istediler, başbakanın idam fotoğrafı ile terbiye etmek istediler. Bir gün 28 Şubat ile terbiye etmek istediler. Bu milletin birliğine deli gömleği giydirerek terbiye etmeye kalktılar. Bu ülkeyi gezi parkı ile karıştırmaya çalıştılar. Bizi Cumhurbaşkanını halk seçemez diye terbiye etmek istediler. 17 Aralık'ta darbe yaparak terbiye etmek istediler. Sevinçlerimizi kursaklarımızda bırakmak istediler. Bu terbiyeleri 15 Temmuz'da devam ettirmek istediler. Helikopterlerle, tanklarla milletimizi katlederek terbiye etmek istediler. Bankaları 28 Şubat'ta boşaltarak bu borçları millete ödeterek terbiye etmeye kalktılar. Erbakan'ı, Türkeş'i medya patronları ile tehdit ettiler. Bir gün patronumuzu darbeciler yaptılar. Ey Kapaklı 16 Nisan'ı anlatıyorum, artık gırtlağa geldi. Patron IMF değildir, patron medya değildir, patron millettir millet" dedi.

"Uyuşturucu tacirlerine terörist muamelesi yapın"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ile mücadele konusunda mücadeleye tam gaz devam ettiklerini kaydederek, "Bu millet terör illetinden çekti. Dağ gibi delikanlı yiğitlerimizi hainler şehit etti. Şimdi sıçan gibi kaçıyorlar, her gün inlerini bombalarla paramparça ediyoruz. Sizlerden bir isteğim olacak, PKK'lı teröriste nasıl muamele ediyorsanız, gençlerimizi şehirlerde zehirleyen uyuşturucu tacirlerine, satıcılarına da öyle muamele edin. Jandarmamıza, polisimize tam yetkiyi verdim. Hepsinden tek isteğim var; uyuşturucu ile mücadelede taviz yok, bu illetin kökünü kurutana kadar gece gündüz çalışılacak. Bu lanet illet, gençlerimizi analarından babalarından koparamayacaktır" dedi.

Bakan Soylu konuşmalarına bu açıklamalar ile nokta koyarken, AK Parti Kapaklı Teşkilatı tarafından kendisine verilen hediyeyi kabul etti ve Edirne'de olan programına devam etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu 28 Şubat Tekirdağ Kapaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title