Haberler

İçişleri Bakanı Konuşurken Arkasında Duran Asker Bayıldı

Güncelleme:

Ankara'da Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasını sürdürürken arkasında duran asker bayıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasını sürdürürken, arkasında duran bir asker ant içme töreninde bayıldı. Sağlık ekiplerini fenalaşan askerin yanına yönlendiren Soylu, konuşmasını yarıda keserek, askerle ilgilendi.

"TERÖRLE MÜCADELEMİZİN BİRİNCİ İLKESİ DEMOKRATİK DÜZENİ KORUMAKTIR"

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni'ne katıldı. Türkiye'nin terörle mücadelede yeni güvenlik konsepti içerisinde olduğunu belirten Soylu, "Terörle mücadelemizin birinci ilkesi hukukun üstünlüğünü ve demokratik düzeni korumaktır. Can güvenliğini sağlarken, temel insan haklarından ve demokrasiden feragat etmeyen bir anlayışı ortaya koyabilmektir. Terörün ne istediğini elbette ki iyi bilmekteyiz. Buna yönelik proaktif bir mücadele planını takip ediyoruz. Yeni güvenlik konseptimizin gereği olarak tehdidi yanı başımıza geldiği zaman değil, oluştuğu anda ve oluştuğu yerde yok etmeyi amaçlayan bir hareket tarzını benimsediğimizi bir kez daha söylüyorum" diye konuştu.

"BUGÜN YAŞANAN TERÖR ÇOK YÜKSEK BİR AKILLA KURGULANMAKTADIR"

Devletin terörle mücadelede bütüncül bir yaklaşım sergilediğini dile getiren Bakan Soylu, "Artık Türkiye için terörle mücadelede bekleme dönemi değil, Türkiye için terörle mücadelede taarruz dönemidir ve bu taarruz döneminde muvaffak olacağımızı, başarılı olacağımızı ve teröre müsamaha göstermeyeceğimizi, terörü destekleyenlere müsamaha göstermeyeceğimizi bir kez daha söylemeyi görev olarak addediyorum. Bugün yaşanan terör çok yüksek bir akılla kurgulanmaktadır. Bunun karşısında eskinin pasif mücadele anlayışı, edilgen mücadele anlayışı dünyanın hiçbir ülkesinde karşılık bulmamaktadır. Terörle mücadelemizde güvenlik eksenli politikalar yanında bir taraftan gençlik, sosyal, ekonomik politikalarımız da rol almaktadır. Bugünkü haliyle devletimiz terörle mücadelede bütüncül bir yaklaşım sergilemektedir" dedi

"ÜLKEMİZİN DÜŞMANLARINA KARŞI MÜCADELEYİ HEP BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ"

Bütün terör eylemlerinin verdiği bir mesaj olduğuna dikkat çeken İçişleri Bakanı Soylu, terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, şöyle konuştu: "Bu mesaj der ki 'Ben burada gelişme istemiyorum, refah istemiyorum, gençlerin iş sahibi olmasını istemiyorum. Ben onların işsiz, eğitimsiz şekilde bana hizmet etmesini istiyorum'. İşte terörün o karanlık mesajı tam olarak budur. Bunların verdiği bu mesaja karşı, mesajımız açıktır ve nettir. Kardeşlik olacak. İş olacak. İstihdam olacak. Huzur olacak. Güven olacak. Bunun için bugün burada yemin ettiniz. Yeminimiz bu ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğinedir. Kim nereden gelirse gelsin, hangi olayı kurarsa kursun, hangi mücadeleyi ortaya koyarsa koysun burada sizin yemin ettiğiniz gibi bir yemini de aziz milletimize hep birlikte ediyoruz. Namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içiyoruz ki ülkemizin düşmanlarına mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz. Terörü de bitireceğiz, asayişi de huzuru da sağlayacağız"

BAKAN SOYLU'NUN ARKASINDAKİ ASKER TÖREN SIRASINDA FENALAŞTI

İçişleri Bakanı Soylu, konuşmasını sürdürürken, arkasında duran bir asker ant içme töreninde bayıldı. Sağlık ekiplerini fenalaşan askerin yanına yönlendiren Bakan Soylu, konuşmasını yarıda keserek, askerle ilgilendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title