Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: Kış Mış Yok! Teröristlerin Tepelerine Bineceğiz

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta terör örgütü PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerler için düzenlenen törene katıldı. Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız." dedi.

ŞEHİT AİLELERİNE VE ÜLKEYE BAŞSAĞLIĞI

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 6 asker için düzenlenen törene katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere kent gelen Bakan Soylu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit askerlerin ailelerine, yakınlarına ve ülkeye başsağlığı dileğinde bulundu.

"KARARLILIKLA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Terörle ve teröristle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Soylu, şöyle konuştu:

"Ancak terörü meşru göstermeye çalışan, teröre meşruiyet ve destek sağlamaya çalışan unsurlarla, terörle mücadeleyi nasıl kararlılıkla yapıyorsak, daha fazla bir kararlılıkla onlarla da mücadele edeceğiz. Bu toprakların özgürlüğünü ve hürriyetini akamete uğratmaya çalışanlara gereken cevabı veriyoruz. Bu cevabı verirken de terörü ortadan kaldırabilmek için ne kadar dirayetli olduğumuzu da tüm güvenlik kuvvetlerimizle ortaya koyuyoruz. Milletimiz de bütün iradesiyle bunun arkasındadır."

"TERÖR ÖRGÜTÜ VE YANDAŞLARI BU YOLUN YAPILMASINI İSTEMİYOR"

Soylu, Şırnak ve Van arasındaki yolun yapılması için çalıştıklarını, devletin iki il arasındaki yolun yapılması ve bölgenin gelişmesine katkı sağlama iradesine sahip olduğunu dile getirdi.

İki il arasındaki yolun 5 kilometresinin tamamlandığına işaret eden Soylu, "Terör örgütü ve yandaşları bu yolun yapılmasını istemiyor. Bu yol, bölgenin kalkınması demektir. Nasıl havalimanı yapılmasını istemiyorlarsa, bu yolun da yapılmasını istemiyorlar. Bölgeye herhangi bir yatırım gelmesini istemiyorlar." ifadesini kullandı.

Terör örgütünün, vatandaşların bu yatırımlardan ve hizmetlerden istifade ederek hayat standardının yükselmesini istemediğine dikkati çeken Soylu, yapmaları gerekenin bu illerin, ilçelerin ve mahallelerin kalkınmasını ve gelişmelerini sağlayabilmek olduğunu söyledi.

"BUNLARI DESTEKLEYENLER BUNLARDAN DAHA ZAVALLILAR"

"Hain ve alçak bir saldırıyla bir taraftan evlatlarımıza ve güvenlik kuvvetlerimize kastediyorlar bir taraftan da, 'Biz buraları yaptırmayız.' diyorlar. Zavallılar. Bu zavallılıklarını yakın zamanda hep birlikte gördük, görmeye devam edeceğiz. Ama bunları destekleyenler, bunlardan daha zavallılar." diyen Süleyman Soylu, bunları destekleyenlere de aman verilmeyeceğinin bilinmesini istediklerini kaydetti.

"KIŞ MIŞ YOK TEPELERİNE BİNECEĞİZ"

Soylu, terörle mücadele kapsamında operasyonların sürdürüleceğinin altını çizerek, "Güvenlik kuvvetlerimiz operasyonlarını aralıksız sürdürecek. Kış mış yok. Bütün mevsimler içerisinde, bunlar neredeyse tepelerine bineceğiz ve bu terörizmi de terörizmi meşru göstermek isteyenlerin de heveslerini, hayallerini ortadan kaldıracağız ve kıracağız." diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu, bu toprakların istikametinin ve yolunun belli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Şırnak PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title