Haberler

İçişleri Bakanı Ala Erzurum'da

Bakan Ala: "Biraz geç gitmenin hiçbir zararı yok. Bayram sevincini aileleri ile yaşamak için yola çıkan kardeşlerimin mutlaka çok dikkatli olmaları ve kendilerine dikkat ederek araba kullanmalarını tavsiye ediyorum"

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Biraz geç gitmenin hiçbir zararı yok. Bayram sevincini aileleri ile yaşamak için yola çıkan kardeşlerimin mutlaka çok dikkatli olmaları ve kendilerine dikkat ederek araba kullanmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Bakan Ala, eşi Gülseren Ala ve çocukları ile Kurban Bayramı'nı geçirmek için geldiği Erzurum'dan karayolu ile Oltu ilçesine geçti.

İlçe merkezine 2 kilometre uzaklıkta partililer ve kalabalık vatandaş kitlesi tarafından karşılanan Ala, daha sonra baba ocağı Çanakpınar köyüne gitti.

Ala, yaptığı açıklamada, herkesin bayramını kutladığını ve ailece nice bayramlar geçirmelerini temenni ettiğini belirtti.

Özellikle kısa ya da uzun yola seyahate çıkacak vatandaşların çok dikkatli olmalarını isteyen Ala, şunları kaydetti:

"Biraz geç gitmenin hiçbir zararı yok. Bayram sevincini aileleri ile yaşamak için yola çıkan kardeşlerimin mutlaka çok dikkatli olmaları ve kendilerine dikkat ederek araba kullanmalarını tavsiye ediyorum. Önemli tedbirler aldık ama Türkiye'de istatistikler gösteriyor ki yüzde 95'ten fazlası kazaların nedeni insan hatası ve dikkatsizlikten kaynaklanıyor. Biz tedbir aldık, kontroller de yapılıyor ve cezalar da kesilecek ama her şey takdiriilahi. Bize düşen her türlü tedbiri almak. Biz aldık, sürücüler de üzerine düşen azami hassasiyeti göstersinler. Bütün İslam aleminin, ülkemizin, Erzurum'un, Oltu'nun ve herkesin bayramını kutluyorum." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Efkan Ala Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title