Haberler

İçişleri Bakanı Ala, Balıkesir'de Ziyaretlerde Bulundu

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Balıkesir AK Parti teşkilatının davetlisi olarak Balıkesir'e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, il danışma meclisi toplantısı sonrasında Balıkesir Valiliğini ziyaret etti. Vali Mustafa Yaman tarafından kapıda karşılanan İçişleri Bakanı Efkan Ala, şeref defterini imzaladı. Bakan Ala, makamda yaptığı konuşmada, " Türkiye'ye her zaman katkıda bulunan ilimize Balıkesirimize gelmiş olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Huzurlu, verimliliğin ve üretimin kenti, her şeyde örnek olabilecek bir yer. Biz kamu yatırımları olarak ne yapabiliriz diye bakıyoruz. Daha fazla nasıl katkı sağlarız. Buraya yaptığımız her bir yatırım, Türkiye'ye huzur güven ve kalkınma olarak geri dönüyor. Bütün Balıkesirli kardeşlerimizin bununla gurur duyması haklarıdır. Bizde kendilerine hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bütün Balıkesirlilere teşekkür ediyorum. Bize lütfediyorlar, imkan veriyorlar, istikamet veriyorlar. Bizde onlardan aldığımız emaneti, onların arzu ettiği istikamette değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Valilik ziyaretinin ardından İçişleri Bakanı Efkan Ala, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Bakan Ala, "Siz erken davrandınız, erken yol aldınız ve kurumsallaşma başladı. Siz sistem değişikliği ile başladınız. Türkiye'de AK Parti hükumeti iktidarının reformudur. Bir şehrin bütüncül bir bakış açısı ile planlanması ve kaynaklarının harekete geçirilmesi büyükşehir anlayışı ile daha rantabl daha verimli olacaktır. Çünkü Balıkesir, iç turizmin merkezidir. Türkiye'de iç turizm dediğinizde ilk önce Balıkesir ilçeleri akla gelir. Bu büyük bir avantajdır. Bu avantajdan tüm Balıkesir ve Türkiye'nin daha fazla yararlanması için bu yeni kurduğumuz büyükşehir sistemi sağlayacaktır. Aksi takdirde milletimizin şuan ki görüp de memnun olmadığı sonuçlar ortaya çıkacaktır, çıktı da nitekim. Biz bu reform yaklaşımımızla o sorunları da giderek yönetim anlayışını Türkiye'ye getirdik. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Efkan Ala Balıkesir Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title