Haberler

İçinde 50 Bin TL Olan Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Fevzi Çelik isimli vatandaş yolda bulduğu ve içerisinde 50 bin TL bulunan cüzdanı zabıtanın yardımıyla sahibine ulaştırdı.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, içerisinde 50 bin TL olan cüzdan bulan Fevzi Çelik'in kendilerine müracaatının ardından başlattığı çalışmayla paranın sahibine ulaştı.

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, içi para dolu cüzdan bulan vatandaş Fevzi Çelik'in kendilerine başvurmasının ardından gerçekleştirdiği geniş çaplı çalışmayla paranın sahibine ulaştı. Altay Mahallesi Pazar Camii yakınlarında bulduğu cüzdanı Zabıta Müdürlüğü'ne teslim eden Çelik, paranın sahibine ulaşılmasıyla rahat bir nefes aldı.

"ÇOK ŞÜKÜR SAHİBİNE ULAŞILDI"

Parası kaybolan vatandaşın hissiyatıyla hızlı hareket etmeye gayret ettiğini ve bu konuda tecrübeli olan Zabıta Müdürlüğü ile koordineli çalıştıklarını söyleyen Çelik, "Çok şükür parasını kaybeden vatandaşa ulaşıldı. Bu konuda ellerinden gelen gayreti gösteren Zabıta Müdürü Bülent Gökmen ve ekibine teşekkür ediyorum. Paranın sahibine de parasını iyi günlerde güle güle kullanmasını dilerim" dedi.

"ARACILIK ETMEKTEN MEMNUNİYET DUYDUK"

Bulduğu parayı kendilerine teslim eden vatandaş Fevzi Çelik'e teşekkür eden Bülent Gökmen ise söz konusu parayı ismini vermek istemeyen vatandaşa ilettiklerini söyledi. Zabıta Müdürü Gökmen, "Herkesin başına gelebilecek sosyal bir olay dahilinde çalışmalarımızı yürüttük. Fevzi Çelik'in de bizlere olan yardımıyla içerisinde 50 bin Türk Lirası gibi oldukça yüksek meblağ olan cüzdanın sahibine kısa sürede ulaştık. Turgutlu Belediyesi olarak böylesi güzel işlere aracılık etmekten her zaman memnuniyet duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Bu anlamda Zabıta Müdürlüğü'ne olan güveni ve herkese örnek olacak davranışından dolayı Fevzi Çelik'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi fevzi çelik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title