Haberler

İçi Para Dolu Cüzdanı Bulan Vatandaştan Örnek Davranış

Manisa’nın Salihli ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, duyarlı bir vatandaşın yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti.

Manisa'nın Salihli ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, duyarlı bir vatandaşın yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti.

Edinilen bilgiye göre Kent Meydanında içi para dolu cüzdan bulan duyarlı vatandaş Ramazan Köksal, Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne giderek bulduğu cüzdanı görevlilere teslim etti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de paranın sahibine ulaşmak için yoğun bir çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonunda cüzdanın Mesut Belge'ye ait olduğu belirlendi. Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, cüzdan sahibi Belge'ye telefonla ulaşarak parasının kendilerinde olduğunu söyledi. Belge'de Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek, para dolu olan cüzdanını Zabıta Müdürü Yıldırım'dan teslim aldı.

Kaybettiği parasının bulunup, kendisine teslim edilmesinden dolayı oldukça mutlu olan Mesut Belge, duyarlı davranışlarından dolayı parayı bulan Ramazan Köksal ile Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Mustafa Yıldırım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title