Haberler

Icf Türkiye 4. Koçluk Konferansı İçin Kayıtlar Başladı

Koçluğun hayatın her alanında etkili olduğu gerçeğinden hareketle, 4.Koçluk Konferansı bu yıl "LEAD YOUR LIFE – HAYATINI YÖNET" temasıyla merhaba demeye hazırlanıyor.

Koçluğun hayatın her alanında etkili olduğu gerçeğinden hareketle, 4.Koçluk Konferansı bu yıl "LEAD YOUR LIFE – HAYATINI YÖNET" temasıyla merhaba demeye hazırlanıyor.

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye ) tarafından 14 - 15 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek konferans, Wyndam Otel Levent'te gerçekleşecek.

İş dünyasının yanı sıra spor, sanat, kişisel gelişim gibi yaşamın tüm alanlarında koçluk kavramının etkisinin ve katkısının ele alınacağı konferansta kişisel değişim ve farkındalık eğitmeni, koç Christopher Nevill ana konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye Süper Ligi yanısıra Avrupa ve Dünya Kupalarında sayısız maçta görev alan Futbol Hakemlerimiz Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Koro Kültürü Derneği Başkanı Şef Burak Onur Erdem, Vizyon Koçu Heike Kolles ve yönetici koçluğu alanına getirdiği vak'a bazlı yaklaşımı uluslararası koçluk deneyimiyle harmanlayan Sabine Dembkowski gibi ulusal ve uluslararası alanlarda deneyimli, konusunda uzman konuşmacıları bir araya getirecek.

4. Koçluk Konferansı'nın ilk gününde katılımcıların kişisel gelişimlerine odaklanılan ve koçluk mesleğine katkıda bulunacak dörder saatlik atölye çalışmaları yapılacak. Konferansının ikinci gününde ise katılımcılar, konuşmacıları dinleme ve soru sorma şansına sahip olacak.

UPKD/ICF Türkiye adına Estima tarafından gerçekleştirilecek "Türkiye'deki Koçluk Algısının Ölçülmesi"ne yönelik sektör araştırma sonuçları paylaşılacak.

4. Koçluk Konferansı'nın koçluk mesleğinin gelişimi için önem teşkil eden bir etkinlik olduğunu anlatan Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği - ICF Türkiye'nin Başkanı Naci Demiral, "Dünya'da ve Türkiye'de giderek artan bir ilgiyle karşılanan "Koçluk Kavramı" bugün artık geleceğin en önemli meslekleri arasında. ICF Türkiye'de 460 kayıtlı üyemiz ve 121 ünvanlı koçumuz mevcut. ICF onaylı eğitimlerin Türkiye de verilmeye başlanmasından bu güne kadar yaklaşık 2 bin 500 kişinin ICF onaylı bir eğitim aldığını söyleyebiliriz. Koçluk Konferansı, sağladığı bilgi ve network ile hızla gelişen bu meslek dalı için büyük değer taşıyor. Nisan 2015'te gerçekleştireceğimiz 4. Koçluk Konferansı'mızda değerli dostlarımızı bu geniş kapsamlı aktivitemizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) ve 4. Koçluk Konferansı hakkında bilgi almak için www.icfturkey.org ve www.koclukkonferansi.com adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Tarık Ongun Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title