Haberler

İçerde Dizisinin Minik'i Gerçek Hayatta Korumalık Yapıyor

Güncelleme:

Reyting rekoru kıran 'İçerde' dizisinde Minik karakterine hayat veren ve dizide neredeyse hiç konuşmayan Seyithan Özdemir suskunluğunu bozdu.

Pazartesi akşamları Show Tv'de ekrana gelen 'İçerde' dizisinin 'Minik' karakterini canlandıran Seyithan Özdemir sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Peki Seyithan Özdemir kimdir?

SANATÇILARA VE İŞ ADAMLARINA YAKIN KORUMALIK YAPIYOR

Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne - babanın çocuğudur. 2,05 m. boyunda 8 kardeşin küçüklerinden. Altı yıldır İstanbul'da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, iş adamlarına yakın korumalık yapmakta.


"KONUŞTUK, ANLAŞTIK, OYNADIM"

Filme dâhil olma hikâyesi şöyle:"Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum."

NORMAL HAYATTA DA ÇOK KONUŞMUYOR

Seyithan Özdemir normal hayatta da çok konuşmuyor ama dinlemeyi seven biri.


"DİYALOG OLSA DAHA GÜZEL OLUR"

Kendisi sakinliği sevse de filmde oynadığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Hissiyatını şöyle özetliyor: "Tolga Hoca'yla çok sefer tartıştık. Beni buraya koydunuz, hiç konuşmuyorum. Diğer adam sürekli benimle dalga geçiyor. Benim tek repliğim yok. İnsan konuşmak istiyor. Diyalog olsa daha güzel olur. Ama sonuçta senaryo, yönetmen ne derse o. İnsan ister istemez diyalog koymak istiyor ama olmuyor."


"ÇOK TANINMAK İSTEMİYORUM"

"Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?" diye sorulduğunda: "Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum. Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı" diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Show Tv Muş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title