Haberler

İçerde 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İçerde 8. Bölümde Neler Olacak?

Güncelleme:

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı İçerde'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin iddialı yapımlarından olan İçerde' de Kebapçı Celal, Sarp'tan şüphelenmeye başlar ve bu durumu Mert'e anlatır. Mestan ve Sarp, kebapçıda kavga ederler bunun üzerine kebapçıya gelen Celal, gördükleri karşısında çılgına döner. Mert ise Umut'un yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için Füsun ve Eylem'e yardım eder. Mert, Umut'un kanlı gömleğindeki kan izlerinden Umut'a ulaşmaya çalışır. Heyecan dolu yeni bölümüyle İçerde bu akşam saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.

İÇERDE 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"İçerde"nin 7. bölümünde; Eylem'in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert'i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert'i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal'e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki "aşkım" diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek'in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun'un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aras Bulut İynemli Mustafa Uğurlu Çetin Tekindor Çağatay Ulusoy Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title