Haberler

ICCA "Ayın Araştırmacısı" Ödülü İlk Kez İstanbul'da

Güncelleme:

Yaptığı katkılardan dolayı İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB Kongre Asistanı, Eda Kocabaş, "Ayın Araştırmacısı" olarak seçildi.

Uluslararası Kongre ve Toplantı sektörünün en önemli birliklerinden biri olan ICCA tarafından hazırlanan istatistikler, Kongre ve Toplantı sektörü açısından büyük önem taşıyor. Dünya genelindeki merkezlerden toplanan verilerle sektörün büyümesi uluslararası çapta mercek altına alınıyor.

ICCA Araştırma Ekibi tarafından, her ay bir ICCA üyesine"Ayın Araştırmacısı" ünvanı veriliyor. ICVB'nin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sonrasında "Ayın Araştırmacısı" ödülü ilk kez İstanbul CVB'ye geldi.ICVB Kongre Asistanı Eda Kocabaş, ICCA'nın veri tabanına sağladığı katkılardan dolayı Nisan ayında "Ayın Araştırmacısı" seçildi.

ICVB Genel Müdür Özgül Özkan Yavuz, "Ayın Araştırmacısı" ünvanı ICVB tarafından ilk kez alınıyor. Son bir yıldır büyük bir titizlikle yürüttüğümüz kongre araştırmaları ve bunun sonucunda bağlı olduğumuz Uluslararası Kongre ve Konvansiyonlar Derneği tarafından takdir edilmesinin gururunu yaşıyoruz" dedi. Yavuz ayrıca ICCA veri tabanının Kongre ve Toplantı sektörünün ölçümlenmesi için büyük önem taşıdığını belirterek, "Bizler kongre ve toplantı profillerini güncelleyerek ICCA veri tabanına katkıda bulunuyoruz. Bu veri tabanını kullanarak uluslararası dernek pazarına ulaşabiliyoruz. Ve sonuç olarak bilgi paylaşımı domino etkisi yaratıyor ve ICCA üyeleri arasındaki etkileşimi arttırıyor" diye belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özkan Yavuz İstanbul Kocabaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title