Haberler

IBS Büyümeye Hızla Devam Ediyor

Güncelleme:

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin İstanbul, Ankara ve Mersin ofisleri çalışanları, 2017 IBS Vizyon Toplantısı'nda bir araya geldi.

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi, "20. yılımızda da tüm paydaşlarımız için yerel ve küresel değer yaratan çözümler sağlayacağız. Hedefimiz başarımızı Türkiye ve yurt dışı pazarlarında sürdürmeye devam etmek" dedi.

Alanında uzman entelektüel sermayesi ve güçlü mali yapısı ile her geçen yıl istikrarlı şekilde büyümesini sürdüren IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği çalışanları, şirketin gelecek dönem hedeflerini belirlemek, enerji ve motivasyon depolamak amacıyla 11-12 Mart tarihlerinde Kıbrıs'ta düzenlenen 2017 IBS Vizyon Toplantısı'nda buluştu.

20. yılını kutlayan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin vizyon toplantısı "Büyüyoruz Sizinle" teması ile hazırlandı. Toplantıya Akfen Holding ve IBS Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, Akfen Holding CEO'su ve IBS Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, şirketin İngiliz ortağı UIB'nin Dubai CEO'su ve IBS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı George Kabban, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çiftçi ile şirketin İstanbul, Ankara ve Mersin ofislerinde görev yapan 80 çalışanı katıldı.

IBS atacağı stratejik ve inovatif adımlar ile sektörde önemli roller üstlenecek
Etkinliğin açılışında konuşan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi; "20. Yılımızda Türkiye'nin Türk sermayeli en büyük sigorta ve reasürans brokeri olmanın gururunu yaşıyoruz. Projelerimiz için özelleştirilmiş entegre iş modellerimiz, köklü deneyimimiz, genç ve dinamik kadromuz ile başta müşterilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımız için yerel ve küresel değer yaratan çözümler sağlayarak, yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz." dedi.

"Türk yatırımcısının olduğu coğrafyalarda büyüyeceğiz"
Murat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: "IBS'in 20. yılını kutladığımız 2017'de şirket değerlerimize sıkı sıkıya bağlı, en önemli kaynağımız olan insan sermayemiz ve paydaşlarımız için değer yaratan hizmetlerimizle Türkiye ve Türk yatırımcısının olduğu her coğrafyada büyümeye ve Türkiye ekonomisini var gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz. 1997'den bugüne IBS'in ivmesi hep yukarı oldu. Bu trendi devam ettirip, müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetlerde kalite standardımızı inovasyon ve farklı uygulamalara odaklanarak sürdürülebilir şekilde yükselteceğiz."

2017 Vizyon Toplantısı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çiftçi, etkinliğin çalışan mutluluğunu, şirket yönetim kültürünü, çalışanların motivasyonu ve aidiyet duygusunu pekiştirmesi açısından verimli geçtiğini vurguladı.

Toplantıda konuşan IBS Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, sigorta ve reasürans brokerliği sektörünün değerlendirmesini yaparak, sektörün Türkiye'de önemli bir potansiyeli barındırdığını belirtti. IBS'in atacağı stratejik adımlar ile yakın gelecekte sektörün gelişiminde önemli roller üstlenmeye devam edeceğine dikkat çeken Güçsav, konuşmasında ayrıca, piyasa ve sektör dinamikleri doğrultusunda hedeflenen yeni iş geliştirmelere, IBS'in organizasyonel yapılanması ile ilgili gelecek planlarına, akademik işbirliklerine ve sektöre kazandırılacak yeni yeteneklere yapılacak yatırımlara değindi.

Ünlü Basketbol Koçu Çetin Yılmaz'dan Liderlik Dersi

Toplantının konuşmacıları arasında yer alan Türkiye'nin önde gelen basketbol koçlarından Çetin Yılmaz da konuşmasında takım kültürü ve liderlik üzerine deneyimlerini ve tavsiyelerini IBS çalışanları ile paylaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title