Haberler

İbs Anne Bebek Çocuk Fuarı, Yarın Başlayacak

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, yarın kapılarını açacak.

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, yarın kapılarını açacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Harbiye İstanbul Kongre Merkezi'nde üç gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği fuarda, anne, bebek ve çocuk ürünleri görülebilecek.

Ödüllü yarışmaların ve seminerlerin yapılacağı fuarda, Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Taz, Daffy Duck gibi çizgi kahramanlar renkli şovlarıyla çocukları eğlendirirken, mutfak atölyesinde de hünerlerini sergileyecek.

İki farklı konseptte hazırlanan 15 partinin yapılacağı fuarda, Noel Babalı yeni yıl partilerinde çocuklar müzik eşliğinde doyasıya eğlenecek, birbirinden ilginç aktivitelere katılacak.

Ayrıca, çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefleyen fuarda, kurulan botanik alanı ziyaret eden çocuklara çınar ağacı fidesi hediye edecek.

- Anne, baba ve çocuklar kurulan özel alanlarda yarışacak

Fuarda, Yalvaç Ural, Yekta Kopan, Derya Baykal, Pınar Mermer, Elif Doğan, Tülin Kozikoğlu ve Duygu İçil'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim, hem ailelerle bir araya gelip sohbet edecek hem de kitaplarını imzalayacak.

Sosyal medya kanalları üzerinden 10 farklı yarışmanın düzenlendiği ve yaratıcı ailelerin ödüllendirileceği fuarda, üç gün boyunca anne, baba ve çocuklar kurulan özel alanlarda yarışacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İBS Genel Müdürü Seçil Fida, "İBS olarak üç yıldır zor ve önemli bir iş yapıyoruz. Çocukları için en iyisini isteyen aileleri, üç gün boyunca ağırlıyoruz. Sorularını dinleyip cevaplayan uzmanlarla, sağlıklı ve güvenilir ürünlerle, yaratıcı oyunlarla ve çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenecekleri etkinliklerle buluşturuyoruz. Bu yıl hep birlikte yine çok eğleneceğiz, çok kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Detaylı bilgiye ulaşmak ve yarışmalara katılmak için "www.ibsfuar.com" adresinin ziyaret edilebileceği fuar, 14 Aralık'a kadar gezilebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bugs Bunny İstanbul Harbiye Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title