Haberler

İbrahimovic'ten Terry'nin Kafasına Dirsek

Güncelleme:

Chelsea ile PSG arasında oynanan maçta hava topu mücadelesinde Zlatan İbrahimovic, Terry'nin kafasına dirseği patlattı.

İngiltere Premier League şampiyonu Chelsea ile Fransa Lig 1 şampiyonu Paris Saint Germain, Uluslarası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya geldi. 1-1 biten maçı penaltılarla İngiliz temsilcisi oldu. Ibrahimovic'in Terry'e attığı dirsek maça damga vurdu.

ZLATAN DİRSEĞİ PATLATTI!

Hava topu mücadelesinde Zlatan, Terry'e dirseği patlattı. Maçın hakemi İsveçli golcünün, İngiliz savunmacının kafasına attığı dirseğe kart çıkarmadı ve faul düdüğü çalmakla yetindi.

"ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS"

Bazı taraftarlar sosyal medyada yaptığı yorumlarda "Resmen adam öldürmeye teşebbüs, zalim Zlatan" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (18)

Erhan:

Bu adam Türkiye liginde oynarsa cinayet çıkar. Iki tekme yer sonra uçan tekme atar bayiltir adami

15
0
yanıtYanıtla
satılık etek sadece mhplıler ıcın:

Aynen aynen tam gs nin adamiydi gelseydi ahlaksiz sikebahcedeki volkani emreyi biraz adam ederdi bkin bira dedim cinku aziz emre volkan adam olamazlar..

4
6
yanıtYanıtla
osmanlı tokadı:

Bu kıyar çok lakayt. Özür diliyorum kıyar dedim ama çok kötü laflar da söylenecek biri :) birinde de bir futbolcunun kalçasına parmak neyse boşverin gitsin işte :)

5
4
yanıtYanıtla
ÜR KÜCÜ:

Tam gs lik karakter ama maalesef gs nin bunu almaya bütcesi yetmez

7
1
yanıtYanıtla
hoştMobil-ANDROID:

terry nin yerinde olsam ve maç ekranından poz tekrarını izlesem futbol yaşamını bitiririm

6
1
yanıtYanıtla
polat tutusanMobil-ANDROID:

terbiyesiz adam.musluman ornek insan olmali.yakistiramadim

2
3
yanıtYanıtla
cleman:

Adam karaktersiz olunca böyle oluyor bu tür olayları hep yapıyor .

2
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Zlatan ne yapsa yeridir

2
2
yanıtYanıtla
Meymenetsizlere Verilecek Ceza:

gebertseydi iti! iyi olmus haha ha

2
1
yanıtYanıtla
ÇÖÖŞ:

ya arkadaşlar buı normal bişey mi yani. iyi ki de gelmemiş Glatasaray!a

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title