Haberler

İbrahimoviç'in Menajeri: En Ciddisi Fenerbahçe'ydi

Güncelleme:

İbrahimovic'in menajeri Raiola, Galatasaray'ın ilgisini doğrularken İsveçli golcüyü en ciddi biçimde isteyen kulübün Fenerbahçe olduğunu söyledi.

İsveçli dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında sürpriz açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yaz döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zlatan Ibrahimovic beklendiği gibi hiçbir takıma transfer olmamış ve Paris Saint Germain'de (PSG) kalmıştı. Yıldız oyuncu kendisine Türkiye'den teklifler geldiğini söylese de isim vermekten kaçınmıştı. Ancak menajeri Mino Raiola bu konuya tamamıyla açıklık getirdi.

"TÜRKİYE PAZARI ÇOK AMATÖRCE"

İsveç basınına konuşan ünlü İtalyan menajer, Galatasaray'ın ilgisini doğrularken, "Direkt olarak benimle iletişime geçmediler, arada hep başka isimler vardı. Türkiye pazarı oldukça garip hatta amatör. Dünyadaki en amatörce transfer pazarına sahipler. Kesinlikle bizim seviyemizde değil." ifadelerini kullandı.

"EN CİDDİ KULÜP FENERBAHÇE İDİ"

Ibrahimovic'i en ciddi biçimde isteyen kulübün Fenerbahçe olduğunu söyleyen Raiola, "Bir şansları olduğunu düşündüler ama daha sonrasında duruma saygı gösterdiler ve başka da bir şey olmadı." dedi.

"ABD VE ÇİN TAKIMLARI DA İSTEDİ"

Ünlü menajer Ibrahimovic ile ilgilenen diğer kulüpleri de açıkladı: "Milan kesinlikle onunla ilgilendi. 31 Ağustos'tan önce eğer bir ayrılık durumu olursa onları bilgilendirmemizi söylediler. Zlatan bu durumu takdirle karşıladı. Yine ABD'den birkaç kulüp onu istedi. Çin'den de astronomik bir teklif vardı. Ama Zlatan tatile çıkmadan önce zaten her şey oldukça netti."

"O GAZETEYLE ARABANIZIN CAMINI SİLİN!"

İngiliz basını transferin son gününde Arsenal'in Ibrahimovic'i transfer edebileceği haberini paylaşmıştı. Bu konuya da açıklık getiren Raiola, "Hayır, böyle bir şey yok. Bu iddia The Sun gazetesinden geldi. Her zaman söylediğim gibi her gazetenin belli başlı işlevleri vardır. The Sun da sadece arabanızın camını sileceğiniz bir gazete." şeklinde konuştu.

Kaynak: Ajansspor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Oğuz:

Coştunuz mu fenerliler :) haber başlığı öyle diyor

7
0
yanıtYanıtla
UYANIK İTALYAN.:

İTALYAN MENAJER TÜRKİYE PAZARI AMATÖR DİYEREK ORTALIĞI KIZIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR. . . İMRAHİMOVİÇ BÜYÜK BİR FUTBOLCU OLABİLİR AMA YAŞINA BAKMAK LAZIM. . . TÜRKİYE EMEKLİ FUTBOL YILDIZLARININ CENNETİ OLMAMALI. . . BANA GÖRE TÜRKİYE''YE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FUTBOLCULAR GEORGE HAGI ve ALEX DE SOUZA''DIR. . . . GERİSİ HİKAYE.

6
0
yanıtYanıtla
FENERiUM:

Azizim fazla atma!!Bu adamin Türkiyeye gelmiyecegini cok iyi biliyon katar yillik 25 milyon teklif etti adam kariyerini ünlü takimda sonlandiracagini acik acik söyledi Aziz baskanda sowu sever ya bi teklif götürdü TV''ye cikti biz suna teklif yaptikta gelmedide bunun adi SOWCULUKTUR gelse zaten ödeyemezsin IBRA 17 milyon Robben 6 milyon. . . dengeleri korumamiz lazim diyen sen degilmisin. . . .

0
5
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

asgari ücret bin lira adam yüz lira verip maça gidiyo bu beyler bi maç yapıp 20 30 bin avro para alıyo bide koşmuyo sende küfür ediyosun tribünden sinir olduğunla kalıyosun kendini parçalıyosun adamlar mağlup oluyo taraftar umrunda değil diskolarda sabahlıyo geçen sene tribünler neden bu kadar boştu pasolig falan filan hikaye millet açtı gözünü

5
0
yanıtYanıtla
###:

Ulan demiş üç kuruş paranız var onu da ben alırsam zil zurna ortada kalırsınız demiş siz en iyisi kendi çapınızdaki oyuncuları mesela (grossgreutz)u alın demiş. Ama bu cincon onu da alamamış

2
1
yanıtYanıtla
CAS:

Azizle dalga gecmis IBRA!!Fenerbahce neresi Antartikadami demis. .

2
1
yanıtYanıtla
FB_Li:

Haberi iyi okuyun katarda istedi fenerin senelik 17 milyon verecek gücü yok medya abartiyor zaten. Baskan sowa baslamis bize sowcu baskan lazim degil. Basari lazim 17 yildir baskanlik yapiyorsun 6 sampiyonluk var 1 side sikeyle sorgulaniyor henüz FiFA''da karar vermis degil. 17 yildir en cok transfere para harcayan biz ama GS 17 yilda 17 kupa almis, 8 sampiyonluk, avrupa kupasi''dacabasi. kalkmis Yöneticiler GS''la dalga geciyor siz naptiniz Transferlerle sampiyonluk olunamayacagini gördük. .

1
2
yanıtYanıtla
61TS:

fb kım ya kucuk şikecı takım adı samı duyulmamıs ıbrahımovıcın kramponunun bagcıgını alamazsınız. fb sadece hakemle turkıyede mac kazanır. şikesız sampıyon olamaz

0
3
yanıtYanıtla
hımmm:

Yaw he he he

yanıt2
yanıt0
###:

Yav sana cvp bile yazmıcam değmezsin sonra kendinizi bi b.k zannediyorsunuz

yanıt3
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title