Haberler

Ibrahimovic, ABD Ligi'nde Oynamak İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın da ilgilendiği öne sürülen Zlatan Ibrahimovic, "ABD Ligi'nde oynamak isterim. Kesinlikle harika bir deneyim olur." dedi.

Transfer gündeminin en büyük gözdelerinin başında gelen Zlatan Ibrahimovic kariyer planıyla ilgili net bir açıklama geldi.

Gelecekte ABD Ligi'nde forma giymek istediğini söyleyen Ibrahimovic "Kesinlikle harika bir deneyim olur. ABD Ligi'nin artan futbol popülaritesini biliyoruz. Ancak ben sırf ABD'ye davet edilip, tanıtılan bir futbolcu olarak gitmek istemiyorum. Performansımla, sonuca etki eden bir oyuncu olarak orada olmak isterim. Aksi takdirde düşünmem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ong bak:

cincon bu pengueni alıpta ne yapsın boş masraf lo ibo nun turşusu çıkmış bir kere cinconun yerinde olsam cityde forma giyen aguero yu alırım adam gool makinası tabi cinconun parasi yeterse ezik cincon ha bide ben fenerliyim bu sene cincona kaç goyarız sizce

2
8
yanıtYanıtla
ugur vedat:

galatasaraya gelmem mi demiş ne yalancı baher sitesiniz ya

2
0
yanıtYanıtla
GS''''LI:

Kusura bakmayin ama 33''lük futbolcularla isimiz olmaz genc al uzun ömürlü olsun. . bunlara verilen paralara yazik fenev van persiyi aldi niye??kombine biletleri cogalsin diye, taraftar tisörtleri alsin diye, sonucta van persi subattan beri zaten yatiyor parasi buna yetti ismi SUPER STAR ama futbolu ölmüs. . yani sonucta PARA PARA PARA, , PARRADA PARA!!

1
0
yanıtYanıtla
ock:

Verecek paraları yok el şeyinle gerdek peşindeler, adam senede 15-20 alıyor sen daha oynayanların parasını veremiyorsun kalkmışsın ya tutarsa hesabı. . . Ama beleşe alışan beleş bekler. Çünkü stad, borsa paraları vergiler vb. herşey bedava nasılsa. . . .

0
0
yanıtYanıtla
bortecineMobil-ANDROID:

Bende onurlu Galatasaraylım Boz galiba 4 tane büyük yıldız koyduk inan olursa 5 ide korur kardesim

0
0
yanıtYanıtla
EmrahMobil-IOS:

Ibo cimboma gelirse cimbom sampiyon olur bunu bilinde konusun !!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title