Haberler

İbrahim Tatlıses Sosyal Medyadan Kanal Yöneticilerine İsyan Etti

Güncelleme:

İmparator, daha önce de kaldırılmaması için büyük çaba harcadığı 'Urfalıyım Ezelden'in yayından kaldırılmasına, "Ahlaklı diziler bizi bozar" diyerek tepki gösterdi.

Kanal D ekranından kaldırıldıktan sonra Star TV'de yayın hayatına devam eden dizi Urfalıyam Ezelden yayından kaldırılıyor.

TWİTTER'DAN İSYAN ETMİŞTİ

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin de yayından kaldırılmasına çok sinirlenmiş Twitter'dan takipçilerini Kanal D'nin CEO'su İrfan Şahin'i protestoya çağırmıştı. İbo'nun bu çabalarından sonra dizi yayın hayatına başka kanalda devam etmişti.

"AHLAKLI DİZİLER BİZİ BOZAR"

Ancak tüm bunlara rağmen dizi için son karar yayından kaldırılması oldu. Bu habere çok sinirlenen imparator Twitter'dan, "Bitirin, Bitirin çünkü böyle ahlaklı diziler bizi bozar! Bize kimin eli kimin cebinde kim kimi götürmüş. Babanın karşısında ayak ayağın üstüne atmak babaya anneye karşı gelme onları saymama gibi hikayeler gerek. Urfalıyım Ezel'den bizi bozar..!! Zaten oldum olası bu tip diziler bizi bozmuştur... Bence de Urfalıyım Ezelden, kalksın yerine koyun yine ahlak bozan bir dizi geçinip gideriz bence de bu ve buna benzer diziler bizleri gerçekten bozar hayırlı seyirler...!!! İbrahim Tatlıses.

İbo ayrıca hesabından bu fotoğrafı paylaştı


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Urfalıyım Ezelden İbrahim Tatlıses Kanal D Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (70)

GERÇEKÇİ:

adam haklı kardeşim bu dizinin neyi vardı da yayından kaldırıyorlar ee tabiiii ahlaksızlık yok ondandır. . . .

27
7
yanıtYanıtla
oflu uşak:

dik dur eğilme gönül isterki başbakan olasın başbakan TATLISES

3
28
yanıtYanıtla
YaşarMobil-ANDROID:

Ahlaktan sözedene bakın bu ülkede en az on onbeş kadından gayrimeşru çocuğu olan sen değilmişsin sanki.

22
4
yanıtYanıtla
İDO:

İBO SEN SENİ BU HALE SOKANLARIN PEŞİNE DÜŞ BIRAK DİZİLERİ SENİN GERÇEK FAİLLERİNİ ARAŞTIR. .

11
13
yanıtYanıtla
DiyarbakırlıMobil-IOS:

Ilk defa bir dizi izleyeyim dedim heyecanla, onuda kaldiriyorlar " demekki toplum bitmis" seviyesizlik diz boyu ve izleniyor..

17
7
yanıtYanıtla
.....:

Mesele URFALI olmak falan değil adam yerden göğe kadar haklı bihterin aldatma sahneleri rekor kırıyo bu dizi yayından kaldırılıyor biz ne zaman bu kadar ahlaksız bir millet olduk!!!!!!!!!!!

16
6
yanıtYanıtla
ahmet tanMobil-ANDROID:

bu it halen gundemde kalma pesinde gebermedin gittii

6
14
yanıtYanıtla
suavi koc:

sizlerin istedigi belli ahlaksız dizlerin haddi var hesabı yok genclik elden gidiyor eger sizde namus kavramı olsa ileri geri konusmassınız. örf ve adetlerimiz den uzak yasıyorsunuz. tek söyleyecegim ailenizle terbiye olanlardan olasınız. . .

12
7
yanıtYanıtla
özgür:

bu milletin kanını emdin hala doymadınmı. birde ahlaktan bahsediyorsun, sen kim ahlak kim. çok istiyorsan sende para çok zaten sırtınıda akapeye dayamışsın, al bir tv kanalı ahlaklı dizileri sen oynat.

9
10
yanıtYanıtla
necati:

hayatin gercekleri diye bisey vardir herkesin Ibrahim tatlises gibi bos seylerle vakit gecirmeye zamani yok ahlaksizliginda dogudan gelen sonradan görme hanzolardan ciktigini hepimiz biliyoruz ahlak türk insanina mahsus biseydir kimse bize ahlak dersi vermeye kalkismasin hele hele ''ben iyi ata binerim'' diyen kuma hayati yasayan sapiklar bizim hic muhatabimiz degildir

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title