Haberler

İbrahim Tatlıses'ten Veda Gibi Tweet

Güncelleme:

Twitter'dan son halinin fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, vedayı andıran bir tweet attı. "Resmime bakınca beni hatırlayın" diyen İbo'ya hayranları destek oldu.

ABD'de beyin ameliyatı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü türkücünün yazdığı tweet ise veda eder gibiydi.

VEDA GİBİ TWEET

Tatlıses, tweet'inde "Resmime bakınca beni hatırlayın, çünkü ben sizleri hiç unutmadım...!!!" ifadesini kullandı. Hayranları ise İbrahim Tatlıses'e destek mesajları attı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (317)

mehmet:

Bir kırodan daha kurtulduk beyler

25
80
yanıtYanıtla
groooooouuw:

defol git, orada kal, sakın dönme . . . bir kro bir krodur. . .

19
69
yanıtYanıtla
geber ..mobilWeb@haberler.com:

Darisi diger kekolara..

65
16
yanıtYanıtla
berkayMobil-ANDROID:

yazıktır günahtır arkadaşlar bırakın şu aşağılayıcı sözleri.Sevsekte sevmesekte İbrahim Tatlıses bu ülke için önemli bir değerdir. Onun gibi sahneyi dolduran çok az sanatçı vardır. Kalite tesadüf değildir.Biz çocuktuk büyüklerimiz ibo şovu seyrederdi.Büyüdük yine ibo şovu seyrediyorlardi.Demek ki bu insan insanların zevkle seyredecegi programlar yapmış.

45
5
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Güle güle gidişin olsun dönüşün olmasın

12
34
yanıtYanıtla
Bir dostMobil-IOS:

Bir Türk olarak Can'ı ciğerden İbrahim Tatlıses'in seviyorum . Ve yine bir Türk olarak ta Butun Kürtleri can kardeşim olarak bilirim . Insanlar şahsiyetlerine göre değerlendirilmeli , hepimizi allah yarattı . Kibirlenmeyelim ölüm var ...

41
5
yanıtYanıtla
kaplanmobilWeb@haberler.com:

Allah şifa versin sana kral sen yoksun müzik dunyasinin nabzi durdu demek herşey sende bitiyormus inşaallah biran önce sagligina kavusursun Allah tan ümit kesilmez

39
6
yanıtYanıtla
tatvan baranlar a.ş:

ALLAH yrdımcısı olsun bunu bu hale sokanında ALLAH binbir belasını versin

34
8
yanıtYanıtla
Hadi bakalım ..inşallah:

Hadi inşallah kurtuluruz bu krodan. . hadi hayırlısı. .

26
15
yanıtYanıtla
irfanMobil-ANDROID:

(ole bi yaşa ki; doğduğunda etrafindakiler nasil sevinip sen agladiysan, öldüğünde herkes aglasin ve bi tek sen gül.) acaba bu sözü uygularcasina bi yasantin oldumu. olduysa ne mutlu sana. olmadiysa vay haline. oturup kendini yargıla.

19
21
yanıtYanıtla
Tüm 317 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title