Haberler

İbrahim Tatlıses: Tatlıses İsmini Ailem Bile Kullanamaz

Güncelleme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden soyadını kullanan bir firmayı takipçilerine şikayet etti ve onları soyadını izinsiz bir şekilde kullanan firma konusunda uyardı.

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Siyaset sahnesine girmek için 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olan İbrahim Tatlıses ne yazık ki bu isteğine ulaşamamıştı. Siyasette yaşadığı hayal kırıklığını dindirmeyi başaran usta isim söz konusu olan kendi yarattığı marka olunca bu kadar sakin kalamıyor. Tatlıses, sosyal medya hesabından kendi soyadını yani markasını kullanan bir saç ekim firmasını afişe etmiş ve takipçilerini; "Benim böyle saçmalıklarla alakam yoktur. Tatlıses ismi 45 yıldır bana aittir ve benden izin almadan kimse kullanamaz ailem dahi olsa!" sözleriyle uyardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ak Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (12)

TINNNNNN:

İSMİNİDE AL GİT

18
6
yanıtYanıtla
Cikarci:

Senin dinin imanin para olmus ne oldugu belli olmayan birisin Sen

18
5
yanıtYanıtla
Sen:

Bence git bir adada tek basina yasa insanlar senden bikti artik cahil

10
5
yanıtYanıtla
FatihMobil-IOS:

Haha, benim soyadim 'Bakir'. Napim yani Bakir Parfüm var. Sikayetmi edim dangalak. Tatlises herkes kullanabilir!

7
6
yanıtYanıtla
Şahin K.:

Kıroların şahı. . . Çarpık ibo.

6
6
yanıtYanıtla
akp ye oy veren pkk yı desteklerlMobil-IOS:

Srnin ismini kullananlarda akli dengesinde sakatlık var

5
7
yanıtYanıtla
turk:

Malin niye seni kurtarmadi o sevdigin oglun niye sana yapilana karsilik vermedi bos artik soyadi para mal mulk dert etme birak idi yesin

3
4
yanıtYanıtla
alperenler.:

ölüm var ibooo yaktığın canların hesabını hem bu dünyada hem öbür dünyada çekiceksin.

2
1
yanıtYanıtla
Yildiz:

Ozel hayati kimseyi ilgilendirmez ama onun gibi bir ses bir daha gelmez

2
1
yanıtYanıtla
gulceMobil-ANDROID:

doymadin paraya cekil bi koseyede birikimkerini ye be adam birak genckerin onu acilsin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title