Haberler

İbrahim Tatlıses Müzik Piyasasına Geri Dönüyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yeni albüm hazırlıklarına başladığını sosyal medyadan açıklayan İbrahim Tatlıses yeni albümünde Sibel Can'la düet yapacak.

İbrahim Tatlıses yeni albümü ile müzik piyasasını alt üst etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni albüm hazırlıklarına başladığını sosyal medyadan açıklayan İbrahim Tatlıses'in bu konudaki en büyük destekçisi ise Sibel Can. Tatlıses'i Miami'de tedavi gördüğü sırada da sık sık ziyaret eden Sibel Can'ı, yeni albümde düet yapması bekleniyor.

İLK KONSERİNİ İZMİR'DE Mİ URFA'DA MI VERECEK?

Bu aralar İzmir'den bir otel almak içinde hazırlanan Tatlıses'in, saldırıdan sonra ilk sahnesini de İzmir'de yada memleketi Şanlıurfa'da yapması bekleniyor.

TATLISES SAZ EKİBİNİ TOPLADI

Saz ekibi ile bir araya geldiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıses "Sağ olsunlar, evlatlar ziyarete gelmiş...Duygu seli yaşadık. İnşallah bu ekip ile birlikte, yine karşınızda olacağız... " ifadelerini kullandı. Tatlıses'in daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımında da "Bu Günler Yakındır" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Sibel Can Miami İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (84)

dede:

git namaz kıl ibo şarkı seni kurtarmaz

62
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bu zibidi adamdan bize ne. . . KIRRO. . . . .

36
20
yanıtYanıtla
URFA SİVEREKLİ:

HEMŞERİM İBRAHİM BİR YALAKA MAFYA GİBİ 1000 YIL YAŞAMAKTANSA YILMAZ GÜNEY GİBİ 1 GÜN YAŞASAYDIN DAHA İYİYDİ ARTIK HERKES SENİ UNUTU BİTİ

26
16
yanıtYanıtla
atakan:

katil pkk. kafir pkk.

24
15
yanıtYanıtla
mggMobil-IOS:

Hiç zahmet etme ibo sen bir pisliksin

27
11
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Dört gözle bekliyoruz bu dönüşü :))

9
29
yanıtYanıtla
gamzeMobil-ANDROID:

ibo kürttür ve ünlüdür diye çatladiniz mi

11
26
yanıtYanıtla
Almanya''da yaşayan Ülkücüler:

Çok gerekliydi çakal . . parası biten aıitasyona başlıyor. .

28
8
yanıtYanıtla
YOZGAT:

VATAN HAİNİ

16
20
yanıtYanıtla
Kürşat:

Çok şükür Allah sesini yeniden duymak Allah sana sağlık versin

14
19
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title